Το Assassin’s Creed Shadows αποκαλύπτεται

Στις 15 Μαρτίου η Ubisoft έδωσε το πρώτο trailer για το καινούργιο κεφάλαιο στη σειρά Assassin’s Creed, που θα έχει τον υπότιτλο “Shadows“. Σε αυτό είδαμε τους δύο πρωταγωνιστές του τίτλου σε δράση και μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Για πρώτη φορά στη σειρά θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στη Φεουδαρχική Ιαπωνία, σε ένα παιχνίδι που θα έχει δύο πρωταγωνιστές. Από τη μία έχουμε

την Naoe, μία shinobi Assassin, που δουλεύει στις σκιές με έμφαση στο stealth. Από την άλλη θα έχουμε τον έλεγχο του Yasuke, ενός samurai ο οποίος είναι και ιστορικό πρόσωπο. Αυτός θα είναι η “ωμή δύναμη” του διδύμου, στοχεύοντας στη μάχη πρόσωπο με πρόσωπο. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τις δυνάμεις των πρωταγωνιστών με καινούργια skills και εξοπλισμό, στον κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά.

Για πρώτη φορά στη σειρά θα έχουμε την προσθήκη δυναμικού καιρού, που θα αλλάζει απρόοπτα στην εξερεύνηση της Ιαπωνίας. Μαζί θα μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας αρχηγείο, όπου θα εκπαιδεύουμε την όλο και πιο αυξανόμενη ομάδα μας και να κατασκευάζουμε τον εξοπλισμό που επιθυμούμε. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να το παραμετροποιήσουν μέσα από διάφορες αλλαγές στη διακόσμηση, τη διάταξη, και τα αξεσουάρ του.

Μαζί είχαμε και την αποκάλυψη των διαφορετικών εκδόσεων του τίτλου. Πέραν της κανονικής, θα έχουμε την Gold και την Ultimate Edition, οι οποίες θα δίνουν κάποια παραπάνω πράγματα σε αυτούς που θα τις αποκτήσουν. Και οι δύο θα έχουν μέχρι και τρεις μέρες early access στον τίτλο, και το season pass του που θα περιλαμβάνει ένα bonus quest στην κυκλοφορία του παιχνιδιού και δύο expansions που θα βγουν στο μέλλον. Η Ultimate Edition θα περιλαμβάνει ακόμα το Ultimate Pack με διακοσμητικά αντικείμενα για τους δύο πρωταγωνιστές και το κρησφύγετο τους, πέντε skill points, και το Red Dragon filter για το photo mode του τίτλου. Όσοι προπαραγγείλουν το παιχνίδι, θα πάρουν ένα quest με την ονομασία “Thrown to the Dogs”.

Το Assassin’s Creed Shadows κυκλοφορεί στις 15 Νοεμβρίου του 2024, για PlayStation 5, Xbox Series X/S, και PC -στο Ubisoft Store και το Epic Games Store.

The post Το Assassin’s Creed Shadows αποκαλύπτεται first appeared on GameOver.

The post Το Assassin’s Creed Shadows αποκαλύπτεται appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα