Αφύπνιση των Χριστιανών

15:23 5/5/2024 - Πηγή: Antinews

Είναι παραπάνω από προφανές πως Ευρώπη και Αμερική πληρώνουν το τεράστιο πνευματικό κενό που δημιούργησε το δήθεν ουδέτερο, «κοσμικό», μηδενιστικό κράτος, ανοίγοντας δρόμο στους ισλαμιστές

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη*

Τούτες τις άγιες μέρες για το χριστιανικό Έθνος μας, μετά τις ευχές για Χριστός Ανέστη, υγεία και ευημερία, οφείλουμε να δείξουμε θάρρος και να μιλήσουμε για δύο τεράστια ζητήματα.

Την επέλαση του Ισλάμ στη Δύση και τη Γενοκτονία που διεξάγεται κατά των Χριστιανών σε Αφρική και Ασία, υπό την απόλυτη σιωπή και συνενοχή των ενδοτικών αποχριστιανοποιημένων

ηγεσιών των χωρών της Δύσης. Ε.Ε., Ηνωμένο Βασίλειο, Βόρεια Αμερική και Ωκεανία αναχαράζουν σαν μοσχάρια στο λιβάδι, ενώ τα αδέρφια μας σφάζονται σαν αρνιά το Πάσχα.

Στην Αφρική κάθε λίγο οι διάφορες τρομοκρατικές ισλαμικές οργανώσεις, όπως η Μπόκο Χαράμ και άλλα παρακλάδια των τζιχαντιστών σουνιτών, δολοφονούν εκατοντάδες παιδιά, γυναίκες, γέροντες, αμάχους. Περνούν λεπίδι ολόκληρα σχολεία με παιδάκια, ολόκληρα χωριά, και δεν κουνιέται φύλλο. Απάγουν και βιάζουν μικρά κορίτσια, τα οποία μετά μεταχειρίζονται ως σκλάβες ή τα δολοφονούν.

Στην Ασία το Ισλαμικό Κράτος, με συναυτουργό τη σουνιτική Τουρκία του Ερντογάν, ξεκλήρισε πανάρχαιες χριστιανικές κοινότητες στο Ιράκ και στη Συρία, ενώ στο Πακιστάν κάθε τόσο όχλοι επιτίθενται σε Χριστιανούς. Αρκεί μια φήμη για δήθεν «βλασφημία», για να δολοφονηθούν αθώοι Χριστιανοί, ενώ οι λίγες χριστιανικές εκκλησίες υφίστανται επιθέσεις και βανδαλισμούς.

Στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στις χώρες της Ε.Ε και στα βρετανικά νησιά, με αφορμή τον πόλεμο του Ισραήλ κατά των τρομοκρατών της Χαμάς, οργανωμένες ομάδες ισλαμιστών, μαζί με χρήσιμους ηλιθίους της αριστεράς, συμμετέχουν σε ταραχές για «αλληλεγγύη» στους Παλαιστινίους.

Μέρος της υποτιθέμενης πνευματικής ηγεσίας σε Ευρώπη και Αμερική λειτουργεί ως δοσίλογος, υπηρετώντας την ισλαμική-παλαιστινιακή ατζέντα, που πλέον ταυτίζονται. Καθηγητές μεγάλων αμερικανικών πανεπιστημίων, που κάποτε ήταν ακρογωνιαίοι λίθοι της αμερικανικής κουλτούρας, που ήταν συνέχεια της Αρχαίας Ελλάδας και της Ρώμης, έχουν διαβρωθεί σε απίστευτο βαθμό.

Μια ανίερη και θα έλεγα εντελώς ανώμαλη συμμαχία μαχητικού Ισλάμ και woke δικαιωματιστών, διεφθαρμένων αριστεριστών, ψευτοφιλελεύθερων μηδενιστών, χτυπούν τους πυλώνες, όχι μόνο του Δυτικού Πολιτισμού, αλλά και της Δημοκρατίας και της εθνικής ταυτότητας.

Βέβαια, εάν επικρατούσαν οι ισλαμιστές, τους πρώτους που θα κρεμούσαν, θα αποκεφάλιζαν ή θα πέταγαν από ταράτσες θα ήταν οι ανόητοι και παράταιροι, αυτοκτονικοί θα έλεγα, lgbd turbo Gti σύμμαχοί τους.

Σε αυτό τον υπονομευτικό αντιδυτικό και αντιχριστιανικό αγώνα οι τζιχαντιστές, εκπρόσωποι ενός απύθμενα βάρβαρου και μισογυνικού ολοκληρωτισμού, έχουν ένα όπλο που κατασκευάστηκε από Σιίτες, τους μουλάδες του Ιράν, την κατηγορία της «ισλαμοφοβίας».

Έτσι προσπαθούν να πετύχουν σίγαση της αντίστασης αλλά και της απλής κριτικής στην ισλαμική επέκταση και τη διάβρωση της Δύσης, πληθυσμιακά, θεσμικά, πνευματικά. Είναι το ίδιο σαν να μας κατηγορούν το 1939 πως είμαστε «γερμανοφοβικοί» ή «ναζιστοφοβικοί» και «ιταλοφοβικοί» ή «φασιστοφοβικοί».

Συμμάχους, χρήσιμους ηλίθιους ή, ποιος ξέρει, μπορεί και μισθοφόρους τους σε αυτή την επίθεση έχουν μέρος του Τύπου, εντύπου και ηλεκτρονικού, κόμματα και ηγεσίες, οι οποίες, πάλι αυτοκτονικά, αρνούνται να υπερασπιστούν τη χριστιανική ταυτότητα, την ελληνική και ρωμαϊκή παράδοση. Διότι αυτό είμαστε η Ευρώπη, όλη η Δύση, Ε.Ε. και Αμερική: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανισμός.

Βλέπουν κι άλλο ένα πρωτοφανές φαινόμενο, την αναγέννηση του αντισημιτισμού μέσα στις δυτικές μητροπόλεις με σύμπραξη ισλσμιστών και αριστεράς. Δεν μπορούμε, δεν πρέπει να μείνουμε απαθείς, διότι σε βάθος χρόνου αφορά την επιβίωση όλης της Δύσης, όλων των Χριστιανικών χωρών.

Είναι βέβαια παραπάνω από προφανές πως Ευρώπη και Αμερική πληρώνουν την αποχριστιανοποίησή τους, το τεράστιο πνευματικό κενό που δημιούργησε το δήθεν ουδέτερο, «κοσμικό», μηδενιστικό κράτος, στην ουσία αριστερίζων χρήσιμος ηλίθιος των ισλαμιστών.

Πρέπει να πάμε πίσω ολοταχώς και όσο και αν σοκάρει κάποιους ο δρόμος της Ουγγαρίας και της Πολωνίας είναι πιο ασφαλής από τα χάλια των ΗΠΑ, της Γερμανίας και της Σουηδίας, που τώρα προσπαθεί να σκληρύνει τη στάση της.

Αποχριστιανοποίησαν τα κράτη μας, επιδοτήθηκε και ευνοήθηκε η ισλαμική επέκταση διά της λαθρομετανάστευσης και των σκανδαλωδών παροχών, τώρα αρχίζουν και διαδηλώνουν απαιτώντας εφαρμογή της σαρίας, σε δημοσκοπήσεις δηλώνουν πως σέβονται περισσότερο τους κανόνες του Ισλάμ από το Σύνταγμα και τους Νόμους των χωρών που τους φιλοξενούν και μετά απορούμε γιατί έχουν προβλήματα;

Ενώ ταυτόχρονα ο Λόχος Προπαγάνδας, στελεχωμένος από βλήματα του πολιτιστικού μαρξισμού, ωρύεται για «ρατσισμό», «ακροδεξιά» και «ισλαμοφοβία».

Είναι καιρός να ξυπνήσουμε, να υπερασπιστούμε τα αδέρφια μας που σφάζονται σε Αφρική και Ασία, να απαιτήσουμε τη συντριβή από τον Νόμο των ισλαμιστών ταραχοποιών στις χώρες μας, την απέλαση κάθε παράνομου και υποστηρικτή του μαχητικού Ισλάμ και να αποκαταστήσουμε τους τρεις πυλώνες της ταυτότητάς μας: Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανισμό.

Χριστός Ανέστη, αδέρφια, όχι μόνο στα λόγια. Να εγερθεί και η συντεταγμένη αντίδρασή μας. Να Τον υπερασπιστούμε στην πράξη, ως κομμάτι της ταυτότητας της Πατρίδας μας και όλου του ελεύθερου κόσμου, απέναντι στον σκοταδισμό και στη βαρβαρότητα.

*Δικηγόρος

The post Αφύπνιση των Χριστιανών appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα