Συνελήφθη Διευθυντής Λυκείου στις ΗΠΑ επειδή χάιδεψε ερωτικά 15χρονη: Της έδειξε και βίντεο με σεξουαλικές περιπτύξεις

06:31 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ένα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις ΗΠΑ, με «αρπακτικό» έναν αναπληρωτή διευθυντή Λυκείου στο Κουινς Νέας Υόρκης.

Πρόκειται για τον 52χρονο αναπληρωτή Michael Budhu στο σχολείο John Adams High School στις ΗΠΑ, ο οποίος συνελήφθη χθες Τετάρτη (15.05.2024) για σεξουαλική παρενόχληση 15χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 52χρονος  φέρεται να χάιδεψε το εσωτερικό του μηρού της μαθήτριας και στη συνέχεια, κατηγορείται ότι έδειξε στην ίδια έφηβη ένα βίντεο με τον εαυτό του να κάνει σεξ με κάποιον άλλον, ενώ της είπε ανατριχιαστικά: “Αυτή θα μπορούσες να είσαι εσύ”, σύμφωνα με τη New York Post.

Η μαθήτρια κατήγγειλε την παρενόχληση που δέχτηκε με αποτέλεσμα ο  Budhu  να συλληφθεί λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης στο σχολείο της Rockaway Boulevard.

«Αυτή η υποτιθέμενη συμπεριφορά είναι καταδικαστέα και τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την ασφάλεια και την ευημερία των μαθητών μας», ανέφερε σε δήλωσή της η εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας Τζένα Λάιλ.

«Ο εν λόγω υπάλληλος έχει απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του εν αναμονή της έρευνας».

To άρθρο Συνελήφθη Διευθυντής Λυκείου στις ΗΠΑ επειδή χάιδεψε ερωτικά 15χρονη: Της έδειξε και βίντεο με σεξουαλικές περιπτύξεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
52χρονος Διευθυντής Λυκείου, ΗΠΑ, 15χρονη,52chronos diefthyntis lykeiou, ipa, 15chroni