98χρονος βρετανός Μαρκήσιος έπεσε από το παράθυρο και σκοτώθηκε: Η χήρα τον ψέκασε με aftershave

13:03 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Θρήνος στο παλάτι της Βρετανίας από τον φρικτό θάνατο του 98χρονου μαρκήσιος του Ailesbury, Michael Sydney Cedric Brudenell-Bruce, ο οποίος σκοτώθηκε  την Κυριακή (12.05.2024), όταν έπεσε από το παράθυρο και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Η σύζυγός του, η 88χρονη Teresa Marshall de Paoli, περιέγραψε στις αρχές το τραγικό συμβάν, στο σπίτι τους στη λονδρέζικη συνοικία Shepherd’s Bush στη Βρετανία.

“Ήταν

ένα απολύτως φρικτό ατύχημα. Νομίζω πως έσπρωξε το παράθυρο προς τα πάνω γιατί είχε κολλήσει το κεφάλι της γάτας μας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο αίθριο. Χτύπησε στο τσιμέντο με το πίσω μέρος του κεφαλιού του… Ένας αστυνομικός είπε ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος.”

Η ίδια δήλωσε στη Sun, πως ο σύζυγός της πρέπει να παρέμεινε αναίσθητος για πάνω από μία ώρα πριν τον βρει.

Η Teresa επικοινώνησε με την αστυνομία και στη συνέχεια με την κόρη της, Lady Kathryn Brudenell Bruce, η οποία έφτασε αμέσως μετά.

Όταν της επέτρεψαν να δει τον επί 36 χρόνια σύντροφό της, είπε ότι την άφησαν να τον αποχαιρετήσει και να τον ψεκάσει με το αγαπημένο του aftershave.

Ο πρίγκιπας Χάρι, το 2011 είχε συνδεθεί ερωτικά με το μοντέλο  Florence Brudenell-Bruce, που διατηρεί συγγενικούς δεσμούς με τον αείμνηστο Μαρκήσιο.

To άρθρο 98χρονος βρετανός Μαρκήσιος έπεσε από το παράθυρο και σκοτώθηκε: Η χήρα τον ψέκασε με aftershave δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
98χρονος, Μαρκήσιος,98chronos, markisios