Ξεσπάει ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη για το έγκλημα στο Blue Horizon - «Δεν μου ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη»

17:21 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Αντώνης Καργιώτης πέθανε με βάρβαρο τρόπο στο λιμάνι του Πειραιά, όταν βρέθηκε από τον καταπέλτη του Blue Horizon στη θάλασσα, μετά από σπρώξιμο. Από το έγκλημα, εκείνο το βράδυ έχουν περάσει 8 και πλέον μήνες…

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη περιγράφει σκέψεις και συναισθήματα. Ο χρόνος που πέρασε από τη νύχτα του εγκλήματος στο Blue Horizon δεν έκλεισε τα ψυχικά τραύματα του ίδιου και των στενών συγγενών του. Ο ίδιος περιμένει τη δίκη, με

την ελπίδα όπως λέει, να δει όλους όσοι ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο του 36χρονου να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Ο εισαγγελέας έχει προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη οι 4 κατηγορούμενοι: ο πλοίαρχος, ο υπολποίαρχος που έσπρωξε τον Αντώνη στον θάνατο, ο ναύκληρος και ο υποπλοίαρχος.

Οι στενοί συγγενείς του θύματος ζητούν από την πρώτη στιγμή δικαίωση στη μνήμη του δικού τους ανθρώπου. Στο πλαίσιο αυτό ο αδελφός του Αντώνη, Νίκος Καργιώτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδελφό του.

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδελφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του ”Blue Horizon” που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού μου. Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι».

Στην συνέχεια ο αδελφός του Αντώνη αποκάλυψε: «Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν ούτε μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδελφό μου στο θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω».

To άρθρο Ξεσπάει ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη για το έγκλημα στο Blue Horizon - «Δεν μου ζήτησαν ούτε μία συγγνώμη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα