Silver Alert για την εξαφάνιση του Δημήτρη Πανταζή στις Σέρρες - Πότε χάθηκαν τα ίχνη του μυστηριωδώς

16:48 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Έρευνες στις Σέρρες μετά τη δήλωση για την εξαφάνιση 83χρονου και το Silver Alert που εκδόθηκε. Ο αγνοούμενος Δημήτρης Πανταζής είχε ξεκινήσει από το σπίτι που έμενε για τα χωράφια του…

Silver Alert για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου Δημήτρη Πανταζή από την Οινούσσα στις Σέρρες. Σύμφωνα με τη “Γραμμή Ζωής”, τα ίχνη του χάθηκαν

το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης 9 Μαΐου από το σπίτι του, στην Οινούσσα Σερρών. Στις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη παίρνουν μέρος και δικοί του άνθρωποι, που προσπαθούν να εντοπίσουν ένα ίχνος του δικού τους ανθρώπου. Η αγωνία τους κάθε ώρα που περνά αυξάνεται.

Η Γραμμή ζωής σημειώνει ότι «η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο» και απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τις Αρχές: «ο Δημήτριος Πανταζής, 83 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην Οινούσσα Σερρών, το μεσημέρι της 09/05/24, όταν έφυγε για την καθημερινή του βόλτα στα χωράφια του και δεν κατάφερε να επιστρέψει. Έκτοτε, αγνοείται.

Έχει γκρίζα κοντά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,70μ και είναι κανονικού βάρους. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε βυσσινί μπλούζα, σκούρα γκρι φόρμα και παπούτσια τύπου σκαρπίνια χρώματος μαύρου. Έχει μία κρεατοελιά στο μέτωπο του και μία στο αριστερό του φρύδι. Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 10/05/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

To άρθρο Silver Alert για την εξαφάνιση του Δημήτρη Πανταζή στις Σέρρες - Πότε χάθηκαν τα ίχνη του μυστηριωδώς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα