Eurovision 2024: Το Mon amour του Slimane «έριξε» το Spotify, 2 εκατ. streams σε 24 ώρες

17:32 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το τραγούδι «Mon Amour» του Slimane που συμμετείχε στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2024 εκπροσωπώντας τη Γαλλία και κατέκτησε την 4η θέση κατέγραψε ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στο Spotify.

Ειδικότερα, το «Mon Amour», που εκοροσώπησε τη Γαλλία στη Eurovision, έγινε το πρώτο γαλλικό τραγούδι στην ιστορία του Spotify, που ξεπέρασε τα 2 εκατ. streams.

Τόσο

το τραγούδι όσο και η ερμηνεία του Γάλλου τραγουδιστή απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια από τους eurofans με πολλούς να θεωρούν εκείνον τον μεγάλο νικητή.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SLIMANE (@slimane)

Ο τραγουδιστής, ευχαρίστησε συγκινημένος τον κόσμο με ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας:

«Καλησπέρα φίλοι, ελπίζω να είστε καλά. Κάνω αυτό το βίντεο γιατί νιώθω πραγματικά συγκινημένος. Είμαι τόσο χαρούμενος. Την περασμένη Κυριακή σπάσαμε ένα ιστορικό ρεκόρ με το Mon Amour. Έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify, μέσα σε 24 ώρες. Ήταν περισσότερα από 2.000.000».

Η εμφάνιση του Slimane στην Eurovision:

Το «Mon amour» είναι σε μουσική και στίχους των Slimane, Yaacov Salah και Meïr Salah.

Σύμφωνα με τον Slimane, το τραγούδι αποτελεί μια «επιστολή αγάπης στις ευρωπαϊκές καρδιές».

To άρθρο Eurovision 2024: Το Mon amour του Slimane «έριξε» το Spotify, 2 εκατ. streams σε 24 ώρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Eurovision 2024, Mon,Slimane, Spotify 2