Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης Ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν

16:21 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονίζει ηχητικό ντοκουμέντο που βλέπει σήμερα Πέμπτη (16.5.24) το φως της δημοσιότητας από την επίθεση μια βδομάδα πριν από τη γυναικοκτονία της 40χρονης στο Μενίδι.

Ο 50χρονος δράστης, ο οποίος ακόμα αναζητείται, όπως αποκαλύπτεται από τις μαρτυρίες γειτόνων είχε προμελετήσει τη γυναικοκτονία και δημιουργούσε συχνά πρόβλημα στην 40χρονη πρώην σύζυγό του. 

Πενήντα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού της, περίπου 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα πριν από 10 μέρες (στις 7.5.24) ο δράστης

και το θύμα είχαν άγριο καβγά, καθώς ο 50χρονος είχε επιτεθεί στην 40χρονη πρώην σύζυγό του και εκείνη προσπαθούσε να τον απωθήσει.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, ο 50χρονος ακούγεται να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω!». Σύμφωνα με μια γειτόνισσα που είδε το περιστατικό, ο δράστης κρατούσε μια σακούλα με μπουκάλια μπίρας, τα έσπαγε στο πεζοδρόμιο και κράδανε προς το μέρος της 40χρονης ένα από αυτά και εκείνη του έλεγε «φύγε από εδώ!».

Στο πρώτο ηχητικό, η 40χρονη ακούγεται να φωνάζει:

«Έι, τι κάνεις; Έχουμε χωρίσει. Έχουμε πάρει διαζύγιο. Τελείωσε. Τελείωσε».

Δράστης: «Θα σε σκοτώσω μωρή π@@α!».

Στο βίντεο ακούγεται και ο ήχος χαστουκιών, καθώς ο 50χρονος χτύπησε τη 40χρονη.

Κάποια στιγμή, στο σημείο έφτασαν και τα δύο παιδιά της οικογένειας και μάλιστα ένα από αυτά κάλεσε την Αστυνομία. Οι γείτονες βγήκαν στον δρόμο και προσπάθησαν να τους χωρίσουν. Με τη 40χρονη να συνέχιζει να φωνάζει και τον 50χρονο να μην σταματά να την απειλεί.

Το δεύτερο ηχητικό είναι από τη στιγμή που έφτασε στο σημείο η Αστυνομία.

 

To άρθρο Μενίδι: Συνελήφθη ο σύζυγος της 40χρονης Ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δεχόταν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα