H πραγματική «Μάρθα» του Baby Reindeer ζητάει 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν - Λέει ότι πήρε 250 λίρες

14:37 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Πόλεμος μετρητών ανάμεσα στην Φιόνα Χάρβεϊ, τη γυναίκα που φέρεται να αποτέλεσε την έμπνευση για τον χαρακτήρα της εμμονικής stalker «Μάρθα» στη σειρά «Baby Reindeer» του Netflix και τον Πιρς Μόργκαν βρίσκεται για τη viral συνέντευξή της που έχει προβληθεί εκατομμύρια φορές στο κανάλι του στο YouTube.

Η Φιόνα Χάρβεϊ, η φερόμενη ως πραγματική «Μάρθα» της σειράς «Baby Reindeer» του Netflix

δηλώνει τώρα δυσαρεστημένη με το ποσό – μόλις 250 λίρες – που της προσφέρθηκε για να παραχωρήσει συνέντευξη στον Βρετανό παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν.

Μιλώντας στην Daily Record στον απόηχο της αποκλειστικής συνέντευξής της στη εκπομπή YouTube Uncensored, η οποία έχει γίνει viral και την έχουν παρακολουθήσει ήδη πάνω από 10 εκατ. άνθρωποι, η 58χρονη ισχυρίστηκε ότι η εταιρεία του Μόργκαν της προσέφερε μόλις 250 λίρες για να εμφανιστεί στην εκπομπή και αποκάλυψε ότι σκοπεύει να διεκδικήσει ένα πολύ μεγαλύτερο ποσό, και συγκεκριμένα 1 εκατομμύριο λίρες. 

«Μου προσέφεραν 250 λίρες και τους ρώτησα εάν αυτό είναι το ποσό που δίνουν σε όλους. Τους είπε ότι, εάν ισχύει αυτό, θα ήθελα να δω κάποια έγγραφα που το αποδεικνύουν. Δεν μου έστειλαν ποτέ αυτά τα έγγραφα. Δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο για τη συνέντευξη και θα ζητήσω πολύ περισσότερα από 250 ψωρολίρες. Θα συμβιβαζόμουν με 1 εκατομμύριο», είπε η Χάρβεϊ στην Daily Record.

Στη συνέχεια τα… έβαλε και τον παρουσιαστή για τον τρόπο που την αντιμετώπισε.

«Διάβασα κάπου online ότι ο Πιρς Μόργκαν με λυπάται αλλά αυτός δεν λυπάται κανέναν. Οι υπάλληλοί του ήταν πολύ ευγενικοί και καθησυχαστικοί αλλά όταν πήγα να τον συναντήσω δεν καταδεχόταν ούτε να με κοιτάξει. Έπαιζε θέατρο. Δεν με αποχαιρέτησε καν μετά και δέχτηκε να φωτογραφηθούμε μόνο και μόνο επειδή ήθελε να διαφημίσει τη συνέντευξη».

Η Φιόνα Χάρβεϊ ανέφερε επίσης ότι ο Μόργκαν της φάνηκε πολύ χλωμός και αδυνατισμένος από κοντά, ενώ διερωτήθηκε εάν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά Baby Reindeer του Netflix, που παρουσιάζεται ως αληθινή ιστορία, παρακολουθεί τον κωμικό και μπάρμπαν «Ντόνι Γκαν» ο οποίος πέφτει θύμα μιας stalker από την στιγμή που την κερνάει ένα φλυτζάνι τσάι.

Από εκείνη τη στιγμή εκείνη κάνει τη ζωή του εφιάλτη ενώ παράλληλα προσπαθεί να ξεπεράσει το ψυχολογικό τραύμα του βιασμού που υπέστη μερικά χρόνια πριν.

Μιλώντας στον Πιρς Μόργκαν την προηγούμενη εβδομάδα, η 58χρονη σήμερα γυναίκα ισχυρίστηκε ότι τις εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του «Baby Reindeer» η ζωή της έχει μετατραπεί σε κόλαση, αφού δέχεται απειλές ακόμα και για τη ζωή της από φαν της σειράς που κατάφεραν να την εντοπίσουν σχεδόν αμέσως από τις περιγραφές του Γκαντ και άλλες λεπτομέρειες.

«Στο ίντερνετ, διάφορα λαγωνικά με εντόπισαν και με κυνήγησαν και με απείλησαν πως θα με σκότωναν. Οπότε δεν ήταν πραγματικά επιλογή. Αναγκάστηκα να μπω σε αυτή την κατάσταση και να το κάνω», δήλωσε η Χάρβεϊ.

Ακόμα αρνήθηκε ότι παρακολουθούσε τον κωμικό, πως επιτέθηκε στη φίλη του και στον ίδιο, ότι καθόταν για ώρες και μέρες έξω από το σπίτι του και πως είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς του.

Ωστόσο, τόσο οι απαντήσεις της Χάρβεϊ όσο και οι προθέσεις του παρουσιαστή στην επίμαχη συνέντευξη έχουν διχάσει τα social media, με σχολιαστές να υποστηρίζουν ότι η γυναίκα φέρεται να είναι ψυχικά άρρωστη και να κατηγορούν τον παρουσιαστή Μόργκαν ότι την εκμεταλλεύτηκε για τα views.

Η ίδια έχει πει ότι θα κινηθεί νομικά κατά του ίδιου του Γκαντ αλλά και του Netflix.

Μετά την κυκλοφορία της σειράς, ο Richard Gadd χρειάστηκε να ζητήσει πολλές φορές από τους θαυμαστές του να σταματήσουν να ψάχνουν την πραγματική Μάρθα αλλά και τον κωμικό που τον κακοποίησε σεξουαλικά.

Πρόσφατα αποκάλυψε ότι οι πραγματικές ταυτότητες των χαρακτήρων της δημοφιλούς σειράς του δεν είναι κάτι για το οποίο θέλει να μιλήσει ποτέ ξανά. «Δεν νομίζω ότι θα το σχολιάσω ποτέ ξανά», παραδέχτηκε. 

Ο ίδιος είπε ακόμα ότι η ζωή του έχει αλλάξει δραματικά μετά την προβολή της σειράς καθώς πλέον, δεν είναι σε θέση να απολαύσει ένα ήσυχο βράδυ στην παμπ όπως συνήθιζε.

 

To άρθρο H πραγματική «Μάρθα» του Baby Reindeer ζητάει 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν - Λέει ότι πήρε 250 λίρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάρθα, Baby Reindeer, Πιρς Μόργκαν,martha, Baby Reindeer, pirs morgkan