Super League 1: Το γκολ τίτλου του Τάισον, η άδοξη «τριάρα» της Ένωσης και το σόου του Ποντένσε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

06:15 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, καθώς με τη νίκη του 2-1 επί του Άρη, έφθασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την ΑΕΚ.

Μετά από μεγάλη “μάχη” στην έδρα του Άρη, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει νικητής με γκολ του Τάισον και να αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας

στη Super League 1. Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ νικούσε με 3-0 τη Λαμία, αλλά χωρίς αντίκρυσμα, αφού έμεινε τελικά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ.

Η αγωνιστική ολοκληρώθηκε όμως και με ένα συγκλονιστικό “αιώνιο”, καθώς Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έμειναν στην ισοπαλία 2-2 στη Λεωφόρο, με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με γκολ των Μπακασέτα και Μπερνάρ, αλλά ο Ολυμπιακός “απάντησε” με ένα εκπληκτικό τέρμα του Ποντένσε και ένα δεύτερο γκολ του Γιόβετιτς, για να κατακτήσει την 3η θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας τέταρτους τους “πράσινους”.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

ΑΕΚ – Λαμία 3-0

Άρης – ΠΑΟΚ 1-2

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2

Η τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Super League 1

1. ΠΑΟΚ 80
2. ΑΕΚ 78
3. Ολυμπιακός 74
4. Παναθηναϊκός 72
5. Άρης 55
6. Λαμία 35

To άρθρο Super League 1: Το γκολ τίτλου του Τάισον, η άδοξη «τριάρα» της Ένωσης και το σόου του Ποντένσε στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Super League 1, Τάισον, Ένωσης, Ποντένσε, Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός,Super League 1, taison, enosis, pontense, panathinaikos - olybiakos