Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο δράστης παραμόνευε στη γειτονιά – Ο βίαιος τσακωμός της Μεγάλης Παρασκευής

15:10 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Νέες μαρτυρίες για την γυναικοκτονία στο Μενίδι φέρνει στο φως το newsit.gr. Ο δράστης – ο οποίος ακόμα αναζητείται – όπως αποκαλύπτεται από τις μαρτυρίες γειτόνων είχε προμελετήσει το φονικό και δημιουργούσε συχνά πρόβλημα στην πρώην σύζυγό του. 

Ο εφιάλτης ήταν χωρίς τέλος για την 40χρονη γυναίκα και δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη. Ο 50χρονος που αναζητείται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συντρόφου του το πρωί της Πέμπτης (16.05.24) στο Μενίδι, είχε συλληφθεί στις 7 Μαϊου μετά από καταγγελία του θύματος για ενδοοικογενειακή βία.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας την επόμενη ημέρα, στις 8 Μαΐου.

Ο 50χρονος παρέμεινε κρατούμενος για ένα βράδυ και την επόμενη ημέρα η εκδίκαση της υπόθεσης άρχισε κανονικά, αλλά η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 17 Μαϊου για κρείσσονες αποδείξεις λόγω απουσίας της παθούσας.

Ο τσακωμός τη Μεγάλη Παρασκευή

«Μας είπε μια γειτόνισσα ότι την Μεγάλη Παρασκευή τσακωνόντουσαν κάτω από το σπίτι της. Φοβήθηκε και ειδοποίησε την αστυνομία λέγοντας: “ελάτε γιατί θα την σκοτώσει”. «Έψαχνε ένα μαύρο passat. Ήρθε εδώ και μου είπε “που μένει ο Αλβανός με το σκούρο passat; Μου είπαν ότι μένει κάπου εδώ τριγύρω”. Του είπαμε ότι δεν ξέρουμε. Κατάλαβα ότι ή θα του χρωστάει κάποιος χρήματα ή ψάχνει κάποια γυναίκα. Εκείνος συνέχισε να ρωτάει. Ρώτησε την κόρη μου, ρώτησε και τους διπλανούς. Είχε μάθει ότι μετακόμισε. Πήγαινε ήρεμα και ρώταγε. Είναι πολύ μικρό διάστημα που είχε μετακομίσει με τα παιδιά της». 

Μια άλλη γειτόνισσα μπροστά στο σπίτι της οποίας είχε γίνει ο τσακωμός μεταξύ του ζευγαριού μπροστά  και είχε κάνει η ίδια καταγγελία είπε στο newsit.gr: «Πριν δύο εβδομάδες έξω από το σπίτι μου, ήταν 12 παρά τέταρτο γινόταν μια μεγάλη φασαρία. Ήταν αυτός, η γυναίκα η κόρη της κι ο γιος της και γινόταν πανικός. Έσπαγε τα μπουκάλια αυτός. Φοβήθηκα. Τους είχε κλείσει τον δρόμο με το αυτοκίνητο για να μην φύγουν. Κάποια στιγμή βλέπω την γυναίκα να φεύγει γιατί είχαμε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία και η κόρη της και εγώ.  Άκουγα “αφού έχουμε χωρίσει, δεν θέλω”.  Επέστρεψε γρήγορα και έφερε κάτι χαρτιά και τα έδειξε στον αστυνομικό και του είπε ότι είναι χωρισμένοι. Ήταν λίγο μεθυσμένος. Τον πήραν στο τμήμα. Μου είπε ένας άλλος γείτονας ότι αυτός παρακολουθούσε την γυναίκα και ένα βράδυ κάπου στις 11, φοβήθηκε η γυναίκα μήπως είναι κλέφτης αλλά μόλις την είδε, έφυγε.  Είχε κρυφτεί πίσω από ένα αυτοκίνητο και την έχει παρακολουθήσει 4-5 φορές. Της ζητούσε να είναι μαζί».

To άρθρο Αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την γυναικοκτονία στο Μενίδι: Ο δράστης παραμόνευε στη γειτονιά – Ο βίαιος τσακωμός της Μεγάλης Παρασκευής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα