Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν μπορεί να μιλάει ο Σοϊλέδης για χυδαιότητα, όταν με έκραζαν και με έβριζαν στο Survivor

19:20 19/5/2024 - Πηγή: NewsIt

«Γενικά είναι αρπαγμένος με την όλη κατάσταση απ’ όσο ξέρω» δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Με τον δικό της τρόπο επέλεξε να απαντήσει η Ασημίνα Χατζηανδρέου στα πυρά που δέχθηκε από τον Άρη Σοϊλέδη, όταν το μεσημέρι της Κυριακής (19.05.2024) βρέθηκε καλεσμένη της Μαρίας Μπακοδήμου στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ.

«Γενικά είναι αρπαγμένος με την όλη κατάσταση απ’ όσο ξέρω. Θέλω να μιλήσω για τη λέξη “χυδαία” που με αποκάλεσε. Δεν μπορεί να μου μιλάει για τη χυδαιότητα, που μαζί με τον Γιώργο Ταλάντσεβ στο παιχνίδι με

έκραζαν και με έβριζαν και έλεγαν ότι τα δάκρυά μου είναι ψεύτικα. Δεν είναι εκδίκηση. Είδα και έμαθα πολλά όταν βγήκα. Είναι εμμονικοί μαζί μου».

«Εγώ ήμουν εκεί για τη Μαρία, ήμασταν κοντά, κάναμε συζητήσεις και νομίζω ότι η χυδαιότητα ξεκίνησε από την πλευρά του γιατί μιλούσε για μένα όσο ήμουν στο παιχνίδι και δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Δεν ήταν μόνο ο Άρης που έκανε κακόβουλα σχόλια. Και με όλα όσα έλεγε πήρε η μπάλα και τον Χρήστο» δήλωσε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Πήρα τη θέση ενός ανθρώπου που μέσα στο παιχνίδι δεν μίλαγε για τίποτα άλλο πέρα από τον Άρη Σοϊλέδη.

Ήμασταν εμείς που τον προμοτάραμε και λέγαμε να μπει να παίξει κι εκείνος να μου σκάβει τον λάκκο και να λέει τόσο άσχημα σχόλια. Βγαίνοντας είδα κάποιες φωτογραφίες με τη νέα του συνοδό…

  

Η Μαρία μπήκε στο Survivor για τον Άρη. Τα λεφτά ήθελαν να τα κάνουν κάτι μαζί. Δεν μου πέφτει λόγος, ας κάνουν ό,τι θέλουν» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

To άρθρο Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν μπορεί να μιλάει ο Σοϊλέδης για χυδαιότητα, όταν με έκραζαν και με έβριζαν στο Survivor δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σοϊλέδης, Survivor,asimina chatziandreou, soiledis, Survivor