Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Μόνο για τον Φάνη, τη Μαρία και τον Αντίνοο ήξερα ότι θα γράψω

04:52 22/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς Maestro βρέθηκε η εκπομπή MEGA Stories τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21.05.2024). Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και το επιτελείο του υποδέχθηκαν τη Δώρα Αναγνωστοπούλου στους Παξούς.

Ο… μαέστρος του Maestro, Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την ξεχωριστή εμπειρία και την επιτυχία του διεθνώς προβεβλημένου σήριαλ του Μεγάλου Καναλιού.

«Θα σου

πω από τη δική μου πλευρά. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη φορά τα γυρίσματα στους Παξούς θα τα απολαύσω περισσότερο από την πρώτη. Και επειδή δεν έχω να γράψω τα επόμενα επεισόδια, τα έχω γράψει όλα, θέλω να το ζήσω κι εγώ σαν Χριστόφορος, να περάσω καλά με όλους», είπε αρχικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

 

«Δεν ακολουθώ την παρέα στις εξόδους πολύ – πολύ, είμαι λίγο το σπασικλάκι. Όταν τελειώνει το γύρισμα, θέλω να γυρίσω σπίτι για να μελετήσω για την επόμενη μέρα, να πάω στο γύρισμα τελείως διαβασμένος. Τα Σαββατοκύριακα κυρίως κοιμάμαι, γιατί όλη τη βδομάδα είμαστε στην τσίτα και θέλω να ξεκουραστώ. Είμαι γύρισμα, μοντάζ, παράδοση επεισοδίων, γράψιμο, γύρισμα και ξανά μοντάζ», περιγράφει ο δημιουργός της σειράς στη Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Όλα λειτουργούν συμπληρωματικά και στο Maestro ήταν μία πολύ ωραία στιγμή, γιατί όλα άρχισαν να συμπληρώνουν το ένα το άλλο πολύ γλυκά. Είμαι πολύ τυχερός που καθένας από αυτή την ομάδα πήρε τον ρόλο του και τον πήγε τρία επίπεδα πιο ψηλά από ό,τι εγώ είχα φανταστεί», λέει με θαυμασμό για το καστ.

 

«Ξέρω τι θέλω από κάθε ηθοποιό. Ο Φάνης, η Μαρία και ο Αντίνοος ήταν οι μόνοι τρεις ήρωες για τους οποίους ήξερα ότι θα γράψω από την αρχή. Όλους τους άλλους όχι», παραδέχεται ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη συνέχεια.

 

«Έχει έρθει ένα καινούργιο κομμάτι κοινού, που είναι τα πολύ νέα παιδιά 16 – 17 χρονών, με τα οποία έχουμε μία πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας. Όντως μου είναι πιο δύσκολο να καταλάβω κάποια πράγματα αλλά προσαρμόζομαι, θα κάτσω να γράψω για τα νέα παιδιά αφού πρώτα συμβουλευτώ και ρωτήσω πράγματα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

To άρθρο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για Maestro: Μόνο για τον Φάνη, τη Μαρία και τον Αντίνοο ήξερα ότι θα γράψω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Maestro, Μόνο, Φάνη, Μαρία, Αντίνοο,christoforos papakaliatis, Maestro, mono, fani, maria, antinoo