Δημήτρης Τσιόδρας στο newsit.gr: «Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας influencer με ρητορική Πολάκη»

10:13 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Τσιόδρας, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ μίλησε στο newsit.gr λίγες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές και μοιράστηκε μαζί μας τις ανησυχίες του, για την δυσκολία όταν είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής να πρέπει να γυρίσεις όλη την Ελλάδα,

Ο Δημήτρης Τσιόδρας μας συστήνεται ξανά και θυμίζει ότι τα 5 χρόνια δίπλα στον πρωθυπουργό (ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του Γραφείου Τύπου) γνωρίζει πως γίνονται οι διαπραγματεύσεις αλλά και ποιες είναι οι ισορροπίες.

Για

τις ευρωεκλογές τόνισε ότι «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούν για τις συγκεκριμένες εκλογές, δεν είναι δημοσκόπηση για να δούμε ποιος θα είναι δεύτερος και ποιος τρίτος αλλά ψηφίζουμε για να στείλουμε εκπροσώπους στο ευρωκοινοβούλιο. Πολλά από αυτά που συζητάμε στο εσωτερικό αποφασίζονται στις Βρυξέλλες», είπε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε: «Όπως και για την άμυνα και την Κοινή Αγροτική Πολιτική. Εχει σημασία ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν όχι μόνο σε επίπεδο προσώπων αλλά και πολιτικών για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την χώρα». 

Η σημερινή Ευρώπη πρέπει να αλλαξει σε πολλούς τομείς και να προχωρήσει πιο αποφασιστικά σε πολλούς τομείς όπως η άμυνα και η τεχνολογία, τόνισε ακόμα. 

Ερωτηθείς αν θα κριθεί η κυβερνητισμότητα την επόμενη των ευρωεκλογών είπε: «Μη γελιόμαστε, ένα ποσοστό που δεν θα είναι θετικό για τη ΝΔ θα δημιουργήσει συνθήκες πολιτικής αστάθειας. Ήδη ο κ. Κασσελάκης ζητάει εκλογές». 

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και αν θα είναι ο βασικός αντίπαλος του Κυριάκου Μητσοτάκης σημείωσε: Εγώ δεν ακούω πειστικές πολιτικές προτάσεις. Άκουσα κάποιες προτάσεις οικονομικές που άθροιζαν καμιά 40ρια δις για την 4ετια χωρίς να λέει από που θα τα βρει. Δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω. Είναι ένας influencer με ρητορική Πολάκη».

Δείτε την συνέντευξη 

To άρθρο Δημήτρης Τσιόδρας στο newsit.gr: «Ο κ. Κασσελάκης είναι ένας influencer με ρητορική Πολάκη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα