Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ στην Κυψέλη: Έτρεχε με 100χλμ./ώρα, πήρε σβάρνα δεκάδες ΙΧ

10:45 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ηταν νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (14.05.2024), όταν ένας μεθυσμένος οδηγός τζιπ άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε έναν άκρως πολυσύχναστο δρόμο της Κυψέλης, εν ώρα αιχμής, με αποτέλεσμα να τρακάρει δεκάδες σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Η τρελή πορεία του μαύρου τζιπ που οδηγούσε ένας μεθυσμένος οδηγός, ξεκίνησε από την Γ΄ Σεπτεμβρίου και συνεχίστηκε στην οδό Κεφαλληνίας στην Κυψέλη, όπου χτύπησε όλα τα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα.

Ο

οδηγός αποδείχθηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και μιλούσε στο τηλέφωνο ενώ οδηγούσε ανεξέλεγκτα.

Όπως αναφέρει το OPEN, κάτοικοι που βγήκαν στο δρόμο από τον έντονο θόρυβο, κατάφεραν και ακινητοποίησαν τον 36χρονο οδηγό Αλβανικής καταγωγής, προκειμένου να μη διαφύγει μέχρι να φτάσει η αστυνομία και τον συλλάβει.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο οδηγός έστριψε με 100χλμ./ώρα στην οδό Κεφαλληνίας και άρχισε να παίρνει σβάρνα τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φρένο στην τρελή κούρσα, μπήκε όταν το τζιπ ακινητοποιήθηκε μετά από 800 μέτρα στην Αγίου Νεκταρίου επειδή του έσκασαν τα λάστιχα.

To άρθρο Η στιγμή της σύλληψης του οδηγού με το τζιπ στην Κυψέλη: Έτρεχε με 100χλμ./ώρα, πήρε σβάρνα δεκάδες ΙΧ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κυψέλη, Έτρεχε, 100χλμ,kypseli, etreche, 100chlm