Ιωάννα Μαλέσκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Δεν ξεχνάω τι έχουν πει για μένα, απλώς δεν το αναλύω

01:24 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Την Ιωάννα Μαλέσκου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ μίλησε για την απόφασή της να επιστρέψει τηλεοπτικά με το «TV Queen», αλλά και την εγκυμοσύνη που προέκυψε στη ζωή της και την άλλαξε ριζικά.

Καλεσμένη η Ιωάννα Μαλέσκου στο «The 2Night Show» και του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, εξομολογήθηκε για την απόφαση της ίδιας και του συντρόφου της να αποκτήσουν παιδί.

«Το να αποκτήσουμε παιδί ήταν

κοινή απόφαση και επιθυμία και των δύο, ήρθε την καταλληλότερη στιγμή. Όταν έμεινα έγκυος, έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω επαγγελματικά. Δεν ήθελα να ρισκάρω να μην πάει κάτι καλά στην εγκυμοσύνη. Μέχρι να το ανακοινώσω, δεν μπορούσα να εξηγήσω γιατί αρνούμαι τις προτάσεις που μου γίνονταν».

«Η εγκυμοσύνη άλλαξε τον τρόπο σκέψης μου. Δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα λειτουργήσει ως εμπόδιο στην καριέρα μου. Πήρα 17 κιλά, ήταν ένα σοκ για το σώμα μου. Όταν μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να προσέξω, εκεί αγχώθηκα. Ανέβαινα κάθε μέρα στη ζυγαριά. Γέννησα φυσιολογικά, ήθελα να το ζήσω κανονικά. Ήμασταν με τον σύντροφό μου στον τοκετό, μοναδική εμπειρία», περιγράφει στη συνέχεια η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Δεν έχω καμία αποτυχία στο ενεργητικό μου. Οι επιλογές που έχω κάνει ήταν πολύ συνειδητοποιημένες. Έκλεισα τους κύκλους που ήθελα και συνέχισα. Επέστρεψα με το TV Queen και όχι με ένα απαιτητικό καθημερινό πρόγραμμα, γιατί μπορώ να το χειριστώ χρονικά», σημειώνει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αφού ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, υπήρξαν γυναίκες στον χώρο που έκαναν σενάρια για μένα καθόλου σωστά και ηθικά. Έλεγα όμως ότι δεν θα απαντήσω. Το διάστημα που έμεινα εκτός τηλεοπτικά έδωσα την ευκαιρία να με γνωρίσουν καλύτερα άνθρωποι που μιλούσαν αρνητικά για μένα. Όταν είσαι εκτός, σε βλέπουν πιο συμπαθητικά. Δεν ξεχνάω όμως τι έχουν πει για μένα, απλώς δεν το αναλύω», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ιωάννα Μαλέσκου.

To άρθρο Ιωάννα Μαλέσκου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: Δεν ξεχνάω τι έχουν πει για μένα, απλώς δεν το αναλύω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα