ΗΠΑ: 24χρονη έμεινε παράλυτη όταν τραγουδιστής έπεσε πάνω της κατά τη διάρκεια stage dive

18:48 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

H Bird Piche έμεινε μερικώς παράλυτη όταν ο frontman του αυστραλιανού πανκ ροκ συγκροτήματος Trophy Eyes, προσπάθησε να κάνει crowd surf στη συναυλία τους στο Mohawk Place στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης στις 30 Απριλίου.

Η 24χρονη Piche μετά το σοκαριστικό περιστατικό παραλυσίας σε live στη Νέα Υόρκη, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

και δεν έχει ακόμη επανακτήσει την πλήρη χρήση των χεριών ή των ποδιών της, δήλωσαν η ίδια και η οικογένειά της στο NBC News.

“Ανησυχήσαμε ακόμη και ότι δεν θα τα κατάφερνε”, δήλωσε η Amy Leigh Flaminio, μητέρα της Piche.

Μιλώντας από το νοσοκομείο, η 24χρονη, η οποία είναι fan του συγκροτήματος από το 2016, περιέγραψε πώς είχε τις αισθήσεις της καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος και θυμόταν καθαρά πώς ο τραγουδιστής John Floreani βούτηξε από τη σκηνή στο κοινό, με την πλάτη.

“Είναι αρκετά τυπικό σε τέτοιου είδους συναυλίες”, είπε. “Δεν ήξερα πραγματικά τι να περιμένω, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να βρεθώ σε νοσοκομείο μετά τη συναυλία.

“Όταν ακούς για τέτοιου είδους τραυματισμούς, είναι προφανώς πολύ σοβαροί, οπότε δεν περίμενα να έχω κάποια ανάρρωση”.

Και πρόσθεσε: “Έχω μακρύ δρόμο μπροστά μου, αλλά είμαι πολύ αισιόδοξη αυτή τη στιγμή”.

“Πραγματικά συντετριμμένοι”

Οι Trophy Eyes δήλωσαν ότι είναι “πραγματικά συντετριμμένοι” μετά το περιστατικό και ότι ο Floreani συνόδευσε την Piche στο νοσοκομείο μετά τη διακοπή του live.

“Η φίλη μας, Bird, είναι τώρα σε ανάρρωση, αλλά έχει ακόμα μακρύ δρόμο μπροστά της”, έγραψε το συγκρότημα σε μια ανάρτηση στο X στις 3 Μαΐου.

“Αυτή η κατάσταση μας έχει συγκλονίσει όλους μέχρι το μεδούλι και ζητάμε υπομονή ενώ προσπαθούμε να βοηθήσουμε την Bird να περάσει αυτή τη δύσκολη στιγμή.

“Σας παρακαλούμε, να έχετε το Bird στις σκέψεις σας”.

Η μπάντα δώρισε 5.000 δολάρια σε μια σελίδα FundMe που δημιουργήθηκε για την Piche και ενθάρρυνε και άλλους να κάνουν δωρεές. Μέχρι στιγμής, έχει συγκεντρωθεί το ποσό των 70.000 δολαρίων.

To άρθρο ΗΠΑ: 24χρονη έμεινε παράλυτη όταν τραγουδιστής έπεσε πάνω της κατά τη διάρκεια stage dive δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΗΠΑ, 24χρονη,ipa, 24chroni