Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, 6-7 μήνες

17:50 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τη σχέση της με τον Γιώργο Νταλάρα αποκάλυψε η Μαρία Ιωαννίδου, που το πρωί της Τρίτης (14.05.2024) μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Δεν με αγαπάνε όλοι, έχω φάει “καρφώματα”…», είπε η Μαρία Ιωαννίδου στην επισήμανση πως όλοι την αγαπούν.

Αναφερόμενη σε ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί, η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε για έναν θαυμαστή που κάθε μέρα πήγαινε με ανθοδέσμη στο θέατρο

και μετά το τέλος της παράστασης, της την προσέφερε αλλά και για έναν άλλον που την παρακολουθούσε.

Ερωτηθείσα για ακριβά δώρα που έχει δεχτεί, είπε ότι «ο Φρέντυ Γερμανός έκανε τα πιο ακριβά δώρα». «Δεν έρχεται πια στον ύπνο μου και του έχω θυμώσει. Τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα και πιστεύω ότι με βοηθούσε. Ας λένε ότι είμαι “κουνημένη”, εγώ πιστεύω ότι το πνεύμα ζει.

Ο Φρέντυ Γερμανός θα μπορούσε να ζήσει τόσα πολλά χρόνια με ένα ούφο; Πως θα μπορούσε να ζήσει ο Γερμανός 20χρονια με ένα βλαμμένο; Ωραία, τα αστεία, οι έρωτες… από ένα σημείο και μετά, η ζωή έχει πολλές ώρες. Τι θα έκανε; Θα κοιτιόμαστε; Έλεος!».

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε και για το βιβλίο που έχει γράψει με τίτλο «Άνω τελεία», το οποίο έχει σχέση με τη ζωή της. Μια από τις αποκαλύψεις που κάνει είναι ότι είχε σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα.

 

«Ξέρετε ότι είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα; Εγώ τον αγάπησα τον Γιώργο. Ήταν 6-7 μήνες, ήταν θεατρική σχέση. Δεν θα ντραπώ για τη σχέση μου με τον Νταλάρα», κατέληξε.

To άρθρο Μαρία Ιωαννίδου: Είχα σχέση με τον Γιώργο Νταλάρα, 6-7 μήνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρία Ιωαννίδου, Είχα, Γιώργο Νταλάρα 6-7,maria ioannidou, eicha, giorgo ntalara 6-7