Λήξη συναγερμού - Βρέθηκε ο 11χρονος Μοχαμάντ που εξαφανίστηκε από δομή φιλοξενίας στη Νέα Ιωνία

03:45 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης του Μοχαμάντ Χασάν από δομή φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Ιωνίας. Ο 11χρονος βρέθηκε στη διάρκεια της νύχτας, έπειτα μεγάλη κινητοποίηση.

Όπως ανακοινώθηκε από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την υπόθεση εξαφάνισης του Μοχαμάντ Χασάν, ο 11χρονος  με καταγωγή από την Αίγυπτο, τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (20.05.2024), από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων, στη Νέα

Ιωνία.

Για το παιδί, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής

Την Τρίτη 21 Μαΐου, περίπου 2 ώρες μετά τα μεσάνυχτα, ο Χασάν (επ.) Μοχαμάντ (ον.), 11 ετών, βρέθηκε από αστυνομικούς της άμεσης δράσης, που είχαν ενημερωθεί για την εξαφάνιση.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι εντόπισαν το αγόρι το μετέφεραν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα, ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη φροντίδα του.

«Η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του Μοχαμάντ ήταν μεγάλη, καθώς εκτός από όλους τους συνεργαζόμενους φορείς που δημοσιοποίησαν τα στοιχεία του παιδιού, επιπλέον κινητοποιήθηκαν η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Συλλόγου μας, η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης «ΔΕΛΤΑ» και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής για να συνδράμουν στις προσπάθειες αναζήτησης του παιδιού, οι οποίες παρέμειναν στο πεδίο αναζητώντας το παιδί μέχρι και την ώρα της εύρεσής του ανήλικου», καταλήγει η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

To άρθρο Λήξη συναγερμού - Βρέθηκε ο 11χρονος Μοχαμάντ που εξαφανίστηκε από δομή φιλοξενίας στη Νέα Ιωνία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λήξη, - Βρέθηκε, 11χρονος, Ιωνία,lixi, - vrethike, 11chronos, ionia