Άνοδος της Ελλάδας στις στοιχηματικές μετά την αποχώρηση της Ολλανδίας από την Eurovision

21:35 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην έβδομη θέση από τις στοιχηματικές εταιρίες για την κατάκτηση της Eurovision, μετά την αποχώρηση της Ολλανδίας από τον μουσικό θεσμό.

Λίγες ώρες πριν την έναρξη της φετινής Eurovision, η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι «Ζari» βρίσκονται στο επίκεντρο, με τις στοιχηματικές να τοποθετούν τη χώρα μας στην πρώτη δεκάδα.

Συγκεκριμένα

μετά τις τελευταίες αλλαγές και τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από την EBU, η Ελλάδα με απόδοση 30.00 βρίσκεται στην έβδομη θέση.

Μάλιστα οι ειδικοί δίνουν την ίδια ακριβώς απόδοση και στην Ιταλία, με τη χώρα μας να βρίσκεται αρκετά μακριά από τις πρώτες θέσεις.

Εκεί συναντάμε την Κροατία με απόδοση 1.85, η οποία είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, ενώ Ελβετία με 3.50 και Ισραήλ με 5.00 ακολουθούν.

Το τραγούδι της Γαλλίας που έχει συγκεντρώσει αρκετά θετικά σχόλια βρίσκεται για την ώρα πιο χαμηλά, αφού το συναντάμε στο 20.00

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελλάδα θα εμφανιστεί 12η στην Eurovision, ενώ στην θέση πέντε που θα έβγαινε η Ολλανδία, δεν θα υπάρξει εκπροσώπηση.

 

 

 

To άρθρο Άνοδος της Ελλάδας στις στοιχηματικές μετά την αποχώρηση της Ολλανδίας από την Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαρίνα Σάττι – Eurovision, Άνοδος, Ελλάδας, Ολλανδίας,marina satti – Eurovision, anodos, elladas, ollandias