Μελέτης Ηλίας και Βάσω Λασκαράκη μιλούν για την φιλία τους - «Ήμασταν μαζί όταν γεννήθηκε ο γιος του»

18:13 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Μελέτης Ηλίας και η Βάσω Λασκαράκη εκτός από συνεργάτες και συνάδελφοι, είναι πλέον και πολύ καλοί φίλοι. Οι 2 ηθοποιοί αποκάλυψαν πράγματα για τη φιλία τους αποδεικνύοντας το πόσο κοντά είναι. 

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησαν οι «Λυδία» και «Σάββας» που πρωταγωνιστούσαν μαζί επί 5 σεζόν στην τηλεοπτική σειρά «Το Σόι Σου». Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας, μίλησαν για την δυνατή φιλία που έχουν διατηρήσει αλλά και για τις διαφορές που έχουν ως χαρακτήρες. Αναφέρθηκαν επίσης στους ρόλους τους και

στην συνεργασία τους ως τηλεοπτικό ζευγάρι.

«Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Είδα μια Βάσω νοικοκυρά που τα έκανε όλα μονή της. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας ιδίως στον χώρο μας», είπε ο Μελέτης Ηλίας.

«Με τον Μελέτη είχαμε εξαιρετική χημεία από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Αναφορικά με τις διαφορές τους ο Μελέτης Ηλίας είπε: «Αν ήμασταν ζευγάρι με την Βάσω θα περνούσαμε πολύ άσχημα. Είμαστε τελείως αντίθετοι. Είμαι λίγο ακοινώνητος και αντικοινωνικός». Η Βάσω Λασκαράκη με τη σειρά της ανέφερε: «Δεν είμαι ακοινώνητη, είναι λίγο παρεξηγημένο αυτό το κομμάτι μου, απλά είμαι λίγο πιο κρατημένη σε κάποια πράγματα».

«Κάποια στιγμή είπα στην Βάσω “θέλω να σου πω κάτι…” και χωρίς να της πω τίποτα περισσότερο κατάλαβε ότι η σύζυγός μου ήταν έγκυος. Κάθε καλοκαίρι “φορτωνόμαστε” στην Βάσω και στον Λευτέρη στην Κρήτη και κάνουμε διακοπές μαζί».

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε: «Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς στις ζωές μας τα περάσαμε μαζί. Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου».

«Όταν γεννήθηκε ο γιος του Μελέτη ήμασταν μαζί στο γύρισμα. Πήγαμε τον είδαμε και επιστρέψαμε στο γύρισμα. Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και του έλεγα «πες μου πότε θα βγει». Ευχόμαστε η νέα σεζόν να μας βρει μαζί στο σανίδι με ένα ωραίο έργο και ένα ωραίο καστ ηθοποιών», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

To άρθρο Μελέτης Ηλίας και Βάσω Λασκαράκη μιλούν για την φιλία τους - «Ήμασταν μαζί όταν γεννήθηκε ο γιος του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μελέτης Ηλίας, Βάσω Λασκαράκη, - Ήμασταν,meletis ilias, vaso laskaraki, - imastan