«Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ;» είπε η Εύη Δρούτσα για το «Ζάρι» στην Eurovision

06:45 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Επίθεση στην ΕΡΤ εξαπέλυσε η Εύη Δρούτσα. Αφορμή, φυσικά, επιλογές που έκανε η δημόσια ραδιοτηλεόραση σε ό,τι αφορά την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2024.

Στον απόηχο της Eurovision 2024 που έριξε αυλαία το βράδυ του Σαββάτου (11.05.2024) με την Ελλάδα

να καταλαμβάνει την 11η θέση, η Εύη Δρούτσα μίλησε στο MEGA και στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», με σκληρά λόγια για την ΕΡΤ:

«Σε μία κριτική επιτροπή για την Eurovision, τότε που καλούσαν ανθρώπους από τις δισκογραφικές εταιρείες, ήμουν μαζί με τον Γιώργο Κατσαρό. Οι μισοί άνθρωποι που ήταν της ΕΡΤ πήγαν να ψηφίσουν μία υψίφωνο, κάτι τέτοιο. Ο Γιώργος και εγώ ψηφίσαμε το ”Die for you” των Antique. Θέλω να πω δηλαδή πως, αν κάναμε ό,τι έκαναν και οι άνθρωποι της ΕΡΤ, θα έβγαινε μία… τέτοια κατάσταση».

«Το φετινό μας τραγούδι είναι ένα που το έγραψαν 5 – 6 συνθέτες και 5 – 6 στιχουργοί. Πώς μπορεί να ενωθεί αυτό το πράγμα; Πώς θα δουλέψουν πάνω σε αυτό το πράγμα;», αναρωτήθηκε η γνωστή στιχουργός.

«Ας μας ρωτούσε η ΕΡΤ! Όταν αποφασίζει η ΕΡΤ ποιους θα βάλει και τι θα μας αντιπροσωπεύσει, άρα; Η ΕΡΤ φταίει, δεν φταίμε εμείς! Παλαιότερα και βέβαια ήταν καλύτερα και έπεσα σε αυτή την περίπτωση με τον Γιώργο Κατσαρό».

«Χώρια που έπρεπε να είναι η Ελένη Φουρέιρα φέτος στην Eurovision, για να το πούμε και αυτό. Είναι μεγάλη υπόθεση όμως», είπε.

Τότε ο Κώστας Τσουρός απάντησε ότι «και τη Φουρέιρα η ΕΡΤ, να σας θυμίσω, την απέκλεισε και δεν την ήθελε. Τη θεωρούσε λίγη για τον διαγωνισμό για την Ελλάδα».

«Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ τότε;» είπε όλο νόημα η Εύη Δρούτσα.

To άρθρο «Μήπως πρέπει να αποκλείσουμε εμείς την ΕΡΤ;» είπε η Εύη Δρούτσα για το «Ζάρι» στην Eurovision δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μήπως, ΕΡΤ, Εύη Δρούτσα, Ζάρι, Eurovision,mipos, ert, evi droutsa, zari, Eurovision