Τζόκοβιτς: «Πρέπει να ελέγξω αν με επηρέασε το χτύπημα στο κεφάλι»

Ο Σέρβος τενίστας μίλησε για το τραυματισμό που υπέστη από ρίψη αντικειμένου, τονίζοντας πως δεν είναι ακόμα σίγουρος αν αυτό το χτύπημα μπορεί να τον επηρεάσει αγωνιστικά

Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου. Είναι η πρώτη φορά που τον αντιμετώπισα και είναι εξαιρετικός παίκτης. Πραγματικά ποιοτικός παίκτης, με all around παιχνίδι. Δεν μπόρεσε να βρω καλή αίσθηση στο γήπεδο, για να είμαι ειλικρινής, χτυπώντας την μπάλα. Ήμουν τελείως off».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν αυτό σχετίζεται με το συμβάν της Παρασκευής: «Δεν ξέρω, για

να είμαι ειλικρινής. Πρέπει να το ελέγξω. Η προπόνηση ήταν διαφορετική. Έκανα ελαφριά προπόνηση χθες και δεν ένιωσα τίποτα, αλλά δεν ένιωσα και το ίδιο. Σήμερα κάτω από έντονη πίεση ήταν άσχημο, όχι από άποψη πόνου, αλλά από άποψη ισορροπίας. Κανένας συγχρονισμός. Τελείως διαφορετικός παίκτης σε σχέση με δύο μέρες πριν. Μπορεί, δεν ξέρω. Θα πρέπει να κάνω ιατρικά checkups για να δω τι συμβαίνει».

Μίλησε και αναλυτικά για το συμβάν και όσα ακολούθησαν: «Το είδατε ξεκάθαρα στο βίντεο. Ήταν μια ατυχής κατάσταση για εμένα. Ένα ατύχημα, με έναν τύπο που έσκυψε στο κάγκελο και του έπεσε το μπουκάλι, που προσγειώθηκε απευθείας στο κεφάλι μου. Ήταν απροσδόκητο, φυσικά. Δεν κοιτούσα προς τα πάνω. Ένιωσα ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Με χτύπησε αρκετά. Μετά δέχτηκα ιατρική φροντίδα, πέρασα μισή ώρα με ναυτία, ζαλάδα, αίμα, διάφορα πράγματα. Κοιμήθηκα καλά. Είχα πονοκεφάλους. Η επόμενη μέρα ήτα αρκετά καλή, οπότε νόμιζα ότι ήμουν εντάξει. Μπορεί να είναι εντάξει, μπορεί και όχι. Όπως ένιωθα σήμερα, ήταν σαν ένας άλλος παίκτης να μπήκε στη θέση μου. Κανένας ρυθμός, καμία ισορροπία στα χτυπήματά μου. Είναι λίγο ανησυχητικό».

Τι πρέπει να κοιτάξει τώρα εν όψει Roland Garros (26/5); «Τα πάντα. Όλα θα πρέπει να βελτιωθούν για να έχω πιθανότητα να το κερδίσω».//ΓΡ

Πηγή: ertsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς, Πρέπει,tzokovits, prepei