Οι μητέρες των Miss USA και Miss Teen USA καταγγέλουν κακομεταχείριση και εκφοβισμό: «Η δουλειά των ονείρων τους έγινε εφιάλτης»

11:59 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Δύο Μις ΗΠΑ παραιτήθηκαν με μία δύο μέρες διαφορά από τους τίτλους ομορφιάς τους στα καλλιστεία φέρνοντας στην επιφάνεια την «σκοτεινή» πλευρά του πιο λαμπερού διαγωνισμού ομορφιάς της χώρας.

Η Μις ΗΠΑ 2023 Noelia Voigt, στις 6 Μαΐου 2024, αποκάλυψε στο Instagram ότι παραιτήθηκε από τον τίτλο που κέρδισε στα καλλιστεία της για λόγους ψυχικής υγείας.

Δύο μέρες μετά ανακοίνωσε την παραίτησή της και η Miss Teen USA 2023, UmaSofia Srivastava. Η 17χρονη έγραψε με νόημα στο Instagram ότι παραιτήθηκε διότι οι προσωπικές της αξίες πλέον δεν ευθυγραμμίζονται πλήρως με την κατεύθυνση του οργανισμού.

Τι αποκαλύπτουν οι μητέρες τους

Λίγες μέρες μετά τις παραιτήσεις των εστεμμένων οι μητέρες τους μιλούν για τους λόγους των δύο αιφνιδιαστικών παραιτήσεων των παιδιών τους.

Οι μητέρες μιλούν εκ μέρους των παιδιών τους καθώς δύο πρώην εστεμμένες δεν μπορούν, προς το παρόν, να μιλήσουν καθώς δεσμεύονται από τις συμβάσεις εμπιστευτικότητας που έχουν υπογράψει με τον οργανισμό διοργάνωσης των καλλιστείων «Miss USA».

«Η δουλειά των ονείρων τους κατέληξε σε εφιάλτη», δήλωσε η Barbara Srivastava, μητέρα της 17χρονης Μις Teen USA UmaSofia Srivastava, μιλώντας την Τρίτη (14.05.2024) στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America.

Η Barbara Srivastava ήταν καλεσμένη στην εκπομπή μαζί με την Jackeline Voigt, μητέρα της 24χρονης Noelia Voigt.

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelia Voigt (@noeliavoigt)

«Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε αυτή την κωμωδία» είπαν ακόμα.

Υποστήριξαν ότι οι κόρες τους είχαν «υποστεί κακομεταχείριση, είχαν κακοποιηθεί και εκφοβιστεί» και ζήτησαν από τον Οργανισμό Miss Universe να τους ζητήσει μία συγγνώμη.

Το χρονικό των δύο παραιτήσεων και το «κρυμμένο« μήνυμα

Την Δευτέρα 6 Μαΐου 2024 σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η πρωτοφανής στα 72 χρόνια του διαγωνισμού ομορφιάς παραίτηση της Μiss USA Noelia Voigt η οποία αποκάλυψε στο Instagram ότι το έκανε για να προστατέψει την ψυχική της υγεία.

Στο Instagram δύο μέρες αργότερα ανακοίνωσε και την δική της παραίτηση η 17χρονη Miss Teen USA UmaSofia Srivastava.

Η 17χρονη έγραψε σε σχετική ανάρτηση πως οι αξίες της δεν ευθυγραμμίζονται πλέον με αυτές του οργανισμού. Μετά την παραίτηση των δύο εστεμμένων μερικοί χρήστες του Instagram παρατήρησαν ένα «κρυμμένο» μήνυμα της Μiss USA Noelia Voigt στην ανάρτηση της Δευτέρας.

Αν βάλει κανείς στη σειρά το πρώτο γράμμα από κάθε πρόταση του μηνύματός της, σχηματίζεται η φράση «I AM SILENCED», που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «μου έκλεισαν το στόμα».

Η μητέρα της, Jackeline Voigt, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America αρνήθηκε να απαντήσει αν το υποτιθέμενο κρυμμένο μήνυμα της κόρης της στο Instagram έγινε εσκεμμένα.

Όμως, η ίδια όταν ρωτήθηκε, αν αισθάνεται πως η κόρη της είναι αναγκασμένη να σιωπήσει, απάντησε: «Είναι και θα είναι για την υπόλοιπη ζωή της, αν αυτή η σύμβαση εμπιστευτικότητας (non disclosure agreement – NDA) δεν αρθεί».

     Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.           

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Noelia Voigt (@noeliavoigt)

Ο τίτλος της Miss Teen USA παραμένει προς το παρόν ελεύθερος αφού η πρώτη επιλαχούσα η 19χρονη Stephanie Skinner από τη Νέα Υόρκη δήλωσε στο Instagram πως αρνείται τη στέψη της.

«Η ακεραιότητα και ο χαρακτήρας μου έρχονται πάνω από το στέμμα» είπε.

Πληροφορίες από BBC

To άρθρο Οι μητέρες των Miss USA και Miss Teen USA καταγγέλουν κακομεταχείριση και εκφοβισμό: «Η δουλειά των ονείρων τους έγινε εφιάλτης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Miss USA,Miss Teen USA