Παναθηναϊκός – Ματίας Λεσόρ: «Δεν θέλω ελληνικό τελικό με Ολυμπιακό στο Final Four της Euroleague»

09:55 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Ματίας Λεσόρ ετοιμάζεται για το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Final Four της Euroleague και ελπίζει να αποφύγει έναν ελληνικό τελικό, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη “μάχη” για το τρόπαιο.

Μιλώντας

στη Nova, ο Λεσόρ μίλησε για το Final Four της Euroleague και εξήγησε γιατί θα προτιμούσε να αποφευχθεί ένα ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός στον τελικό της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Λεσόρ

Για το πως νιώθει ως μέλος και της καλύτερης πεντάδας στην Euroleague: «Νιώθω τέλεια. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όποιον ψήφισε για μένα και με βοήθησε να επιτευχθεί αυτός ο στόχος μου. Το έκανα και πέρσι οπότε στόχος μου είναι κάθε χρόνο να είμαι εκεί. Προς έκπληξη μου ο κόουτς δεν βραβεύτηκε ως ο προπονητής της χρονιάς. Καταλαβαίνω ότι η Ρεάλ έσπασε το ρεκόρ στις νίκες φέτος, νομίζω όμως ότι είναι ένα επίτευγμα από μόνο του το να έχεις ένα γκρουπ από παίχτες που είναι καινούργιοι σε μία ομάδα και να πετύχεις αυτό που πετύχαμε εμείς. Ήμουν έκπληκτος με την απόφαση αλλά όπως είπες είχαμε πολλά πάνω κάτω στη χρονιά και το ότι θα ζήσουμε στιγμές όπως κι αυτές (στο Final Four) τα αξίζει όλα».

Για το βραβείου του MVP που κατέληξε στον Μαικ Τζέιμς: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν το αξίζει, πάντως προς έκπληξή μου το έδωσαν σε αυτόν αν και δεν πέρασε με την ομάδα του στο Final Four, αλλά δεν μπορεί κανείς να πει ότι αυτό είναι ένα σκάνδαλο. Είχε ένα φανταστικό χρόνο, όλη την κανονική περίοδο ήταν εκπληκτικός, ίσως δεν έπαιξε καλά μέσα στα πλέι οφ για να μπορέσει να πάει την ομάδα του στο Final Four, αλλά άμα σκεφτείς τι έκανε όλη τη χρονιά μπορείς να πεις σίγουρα ότι το αξίζει».

Για το αν θέλει έναν ελληνικό τελικό: «Όχι! (γέλια) Είναι οκ, τους έχουμε παίξει αρκετές φορές φέτος, δεν θέλω να ασχοληθώ με όλο αυτό, γιατί δε μετράει ποιος θα κερδίσει ή θα χάσει θα είναι πολλά πράγματα που θα είναι γύρω από αυτό το παιχνίδι που θα έχουν σημασία. Εννοείται πως θα παίξω αντίπαλος με οποιονδήποτε μας τύχει στον τελικό. Και δε λέω ότι δεν θέλω να παίξω μαζί τους γιατί τους φοβάμαι, αλλά είναι το οτι όταν παίζουμε μαζί τους δημιουργείται ένα περίεργο κλίμα και όλοι είναι πολύ εκνευρισμένοι και νομίζω πως ένας αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι υπερβολικός (νέα γέλια)».

Για τον ενδεχόμενο τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Όπως είπα θα παίξω στον τελικό απέναντι σε οποιονδήποτε, πάντα τα πράγματα γύρω από το παιχνίδι που συμβαίνουν είναι πιο σημαντικά από το ίδιο το παιχνίδι όσον αφορά τον…ελληνικό τελικό. Δε με νοιάζει ποιον θα παίξουμε στον τελικό, αυτό που θέλω είναι να είμαστε στον τελικό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα να βλέπουμε ένα παιχνίδι τη φορά».

Για το πως θα πανηγυρίσει αν κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο: «Είμαι πολύ ενθουσιώδης και απρόβλεπτος και είναι πολύ δύσκολο ακόμα και για μένα να σκεφτώ τι θα μπορούσα να κάνω. Κάθε φορά που προσπαθώ να φανταστώ φαντάζομαι κάτι διαφορετικό. Επειδή δεν μπορώ να σου πω τι θα κάνω αλλά σίγουρα θα κάνω κάτι τρελό, θα με χάσεις και θα πρέπει να με βρεις κάπου ανάμεσα στο πλήθος.

Όπως είπα όταν ήρθα εδώ το πρώτο πράγμα που ήθελα ήταν να δω αυτό το γήπεδο γεμάτο ξανά. Ήθελα να δω το ΟΑΚΑ που βλέπαμε στα βίντεο, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν στην κορυφή της Ευρώπης. Πιστεύω ότι αυτό το πετύχαμε, και ήταν αυτό που ήθελα να κάνω, φυσικά ήθελα να κερδίσω και παιχνίδια γιατί χρειάζεται να το κάνεις αυτό για να μπορέσει να γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο και τώρα θέλω να κάνουμε το Βερολίνο πράσινο».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Ματίας Λεσόρ: «Δεν θέλω ελληνικό τελικό με Ολυμπιακό στο Final Four της Euroleague» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Ματίας Λεσόρ, Δεν, Ολυμπιακό, Final Four, Euroleague,panathinaikos – matias lesor, den, olybiako, Final Four, Euroleague