Πατέρας έπεσε νεκρός μπροστά στην 19χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Κρήτη

09:34 14/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Τραγωδία στην Κρήτη, σε σπίτι στην περιοχή του Μαλεβιζίου. Ο 54χρονος πατέρας έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε νεκρός, μπροστά στην 19χρονη κόρη του…

Ο 54χρονος πατέρας πέθανε μπροστά στην 19χρονη κόρη του, στο σπίτι που έμεναν στην Κρήτη. Μετά το αρχικό σοκ, η κοπέλα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ

αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα στη ζωή. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα και από τους γιατρούς, που πλέον προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια. Ο μεσήλικας τις προηγούμενες μέρες έδειχνε καλά και τίποτα δεν προμήνυε τα όσα θα ακολουθούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες (13-05-2024). Κάποια στιγμή, ο άτυχος άνδρας αισθάνεται έντονη αδιαθεσία, το αναφέρει στην κόρη του και αμέσως μετά χάνει τις αισθήσεις του.

Άμεσα η 19χρονη ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο ωστόσο κατά την μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Φως στα αίτια του θανάτου του θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής που έχει διαταχθεί.

To άρθρο Πατέρας έπεσε νεκρός μπροστά στην 19χρονη κόρη του μέσα στο σπίτι που έμεναν στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατέρας, 19χρονη, Κρήτη,pateras, 19chroni, kriti