Ψυχοκόρες: Η Νέλλα προχωρά το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Κοσμά

22:30 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Ψυχοκόρες». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στις 21:00. 

Ο Νάτσης, εξαιτίας υπονοούμενων της Φρόσως, παρεξηγεί την παρουσία του Οδυσσέα στο σπίτι και παρεκτρέπεται.

Ψυχοκόρες: Τετάρτη 22 Μαΐου, επεισόδιο 32

Η Νέλλα αναλαμβάνει να κάνει μια έκπληξη στη μέλλουσα νύφη της. Η Μάγια κι ο Αρδίτης προχωρούν στο σχέδιο τιμωρίας της Βασιλικής

και διάσωσης της πολιτικής τους καριέρας, ενώ ο Παύλος νιώθει υπεύθυνος για ό,τι της συμβαίνει με αντίκτυπο στην υγεία του. Ο Νάτσης, εξαιτίας υπονοούμενων της Φρόσως, παρεξηγεί την παρουσία του Οδυσσέα στο σπίτι και παρεκτρέπεται. Το μωρό ανεβάζει πυρετό. Η Νέλλα προχωρά το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Κοσμά, που σιγά-σιγά βλέπει να χάνει τους συμμάχους του για τη δίκη. Η Μαρίκα ετοιμάζεται να πάει να ψάξει τη Δεσποινιώ. Εκείνη αισθάνεται χάλια μετά την τραυματική εμπειρία που έζησε και ζητά να μη συναντήσει κανέναν ακόμα, γεγονός που εξοργίζει τη Βικτωρία.

Ψυχοκόρες: Πέμπτη 23 Μαΐου, επεισόδιο 33

Ο Σπύρος επισκέπτεται τον Παύλο στην κλινική και ο Αρδίτης θορυβείται, καθώς βλέπει τη Λένα ζωντανή. Η Πένυ πηγαίνει στο σπίτι του Σώτου έξαλλη για να δει τη Νέλλα και αποπαίρνει τη Μαρίκα, θεωρώντας πως αυτή της έστειλε το γράμμα. Ο Τάσος αρχίζει να βλέπει με άλλο μάτι τη σχέση του με τη Δεσποινιώ. Ο πυρετός του μωρού της Φρόσως δεν πέφτει κι η Ευανθία περνά τη νύχτα στην εκκλησία, αφήνοντας μόνους στο σπίτι τη Φρόσω και τον Νάτση. Ο Λούης έρχεται ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο του. Στην αγορά η Βασιλική γοητεύει έναν νέο, ενώ όταν γυρίζει στο σπίτι υπερασπίζεται τον Λεωνίδα.

Ψυχοκόρες (αλφαβητικά): Μαργαρίτα Αλεξιάδη, Μένια Βουλιώτη, Μαριάννα Κιμούλη, Άννα Λουιζίδη.

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Χρήστος Μαλάκης, Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά.

Σενάριο: Πένυ Φυλακτάκη, Βαγγέλης Νάσης.

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Σκηνογράφος: Χρύσα Δαπόντε.

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Φώτου, Βασίλης Κλωτσοτήρας.

Μοντάζ: Στέλλα Φιλιπποπούλου, Σταύρος Σπανός.

Μουσική: Σταμάτης Σταματάκης.

Concept: Γιάννης Εξηντάρης.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Φρόσω Ράλλη.

Εκτ. Παραγωγοί: Ειρήνη Σουγανίδου, Φρόσω Ράλλη.

Παραγωγή/ Εκτέλεση παραγωγής: Feelgood Productions.

Δείτε όλα τα επεισόδια της συγκλονιστικής ιστορίας των «Ψυχοκορών» στο ΑΝΤ1+.

To άρθρο Ψυχοκόρες: Η Νέλλα προχωρά το σχέδιό της να εκδικηθεί τον Κοσμά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα