«Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» - Οι πρώτες δηλώσεις του γυναικοκτόνου από το Μενίδι

20:52 16/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Σοκ προκαλεί η δήλωση του καθ’ ομολογίαν δράστη ότι δεν μετανιώνει για την δολοφονία της συζύγου του, τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Μενίδι

Ο 50χρονος συνελήφθη σε οικοδομή στην περιοχή της Φυλής, νωρίτερα σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας (16.05.2024) μετά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν οι αρχές προκειμένου να τον εντοπίσουν. Ο γυναικοκτόνος στις πρώτες του δηλώσεις μετά την δολοφονία, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της πράξης του και μάλιστα δηλώνει πως δεν μετανιώνει για τίποτα. 

«Μου

έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook», φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Πηγές της ΓΑΔΑ, όπου κρατείται ο δολοφόνος, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο ψυχρό και αμετανόητο. Μετά τη δολοφονία ο γυναικοκτόνος πήγε σε ένα ξενοδοχείο. Πλήρωσε ώστε να μείνει χτες το βράδυ και άρχισε να περιφέρεται όταν κατέληξε σε μία οικοδομή στην οποία εργαζόταν, όπου και κρύφτηκε έχοντας στην κατοχή του πολλά μπουκάλια με μπύρες. Είχε δοθεί σήμα σε όλες τις υπηρεσίες να τον αναζητούν, αλλά και στα σύνορα για να μη φύγει εκτός Ελλάδας.

Ο 50χρονος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι: «Δεν ήθελα να φύγω από το σημείο της δολοφονίας, όμως φοβήθηκα μην πέσει πάνω μου κάποιο αυτοκίνητο και με σκοτώσει».

Μάλιστα ο δολοφόνος της άτυχης 40χρονης φέρεται να απειλούσε και την κόρη του λέγοντάς της: «Θα σκοτώσω και εσένα και μετά θα αυτοκτονήσω. Θα γίνεις και εσύ σαν τη μάνα σου».

Επίσης, ο γυναικοκτόνος είχε μαχαιριές στο σώμα του αλλά δεν είχε το μαχαίρι με το οποίο διέπραξε το έγκλημα μαζί του, αφού το άφησε καρφωμένο πάνω στο άψυχο σώμα της πρώην γυναίκας του.

To άρθρο «Σκότωσα την γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω» - Οι πρώτες δηλώσεις του γυναικοκτόνου από το Μενίδι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκότωσα, Μενίδι,skotosa, menidi