Σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα για 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο στη Λαμία - Εσπευσμένα στο Παίδων της Αθήνας

20:37 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η 14χρονη έπεσε στο έδαφος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο στη Λαμία και έμεινε ακίνητη. Ο τραυματισμός της, στον αυχένα, αποδείχθηκε σοβαρός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο…

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, η 14χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, με τους γιατρούς στη Λαμία να κρίνουν ότι πρέπει να χειρουργηθεί. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε η μεταφορά της, σε νοσοκομείο Παίδων

στην Αθήνα. Η ανήλικη έπαιζε το απόγευμα ποδόσφαιρο με την παρέα της, στο γήπεδο των Καλυβίων, όταν κάποια στιγμή βρέθηκε στο έδαφος. Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και κλήθηκε ασθενοφόρο.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο σοβαρός τραυματισμός της, στον αυχένα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, άμεσα κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της σε Νοσοκομείο Παίδων των Αθηνών προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση από νευροπαιδοχειρουργό.

Μάλιστα εξετάστηκε η περίπτωση της αεροδιακομιδής της με ελικόπτερο, ωστόσο κρίθηκε ασφαλέστερη η μετακίνηση της με ασθενοφόρο.

Για τον τραυματισμό ενημερώθηκε και ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που έσπευσε προσωπικά στο Νοσοκομείο και ζήτησε να γίνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για το μικρό κορίτσι.

To άρθρο Σοβαρός τραυματισμός στον αυχένα για 14χρονη που έπαιζε ποδόσφαιρο στη Λαμία - Εσπευσμένα στο Παίδων της Αθήνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα