«Σκέτη γλύκα» η Τζένιφερ Λόπεζ! Οι στιγμές που απογοήτευσε τους fans της με την αγένειά της

13:04 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι από τις πιο εκρηκτικές και σέξι γυναίκες τραγουδίστριες. Η Λατίνα σταρ μπορεί να έχει καταφέρει και έχει κερδίσει το κοινό της τόσο με τα τραγούδια της όσο και με την σέξι παρουσία της, ωστόσο, φαίνεται πως με τους… τρόπους δεν το έχει.

Παράλογες απαιτήσεις από συνεργάτες, απαξιωτική συμπεριφορά προς υπαλλήλους, αγενής και κακότροπη, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και ηθοποιός, Τζένιφερ Λόπεζ, έχει ουκ ολίγες φορές προκαλέσει αντιδράσεις εξαιτίας

της κακής συμπεριφοράς της.

Δεκάδες ιστορίες κυκλοφορούν σχετικά με το πόσο άσχημα συμπεριφέρεται στο προσωπικό που την εξυπηρετεί ή στον απλό κόσμο, από δημοσιογράφους μέχρι fans.

Οι θαυμαστές της Λατίνας σταρ έχουν αφηγηθεί κατά καιρούς τις όχι και τόσο χαρούμενες εμπειρίες και στιγμές τους με την σταρ όταν τους ζητήθηκε να μοιραστούν τις πιο αγενείς συναντήσεις τους με celebrities σε μια viral τάση TikTok.

Η αποκάλυψη Ελληνίδας αεροσυνοδού

Το πιο πρόσφατο συμβάν περιέγραψε μια Ελληνίδα αεροσυνοδός στο TikTok για την JLO.

Σύμφωνα με την ιστορία της Ελληνίδας αεροσυνοδού η Λόπεζ κράτησε το πλήρωμα ενός ολόκληρου αεροσκάφους να την περιμένει, χωρίς ωστόσο κανείς να επιτρέπεται να την κοιτάξει, ή να της μιλήσει, για μιάμιση ώρα επειδή δεν μπορούσε να αποφασίσει τι να φορέσει.

 

@miss_eirini JLo story time #metgala #jlo #spillthetea #storytime #emiratesstoryrime #emiratescrew #foryou #fyp #greektiktok ♬ original sound – Irini Kalabouka

Σύμφωνα με την περιγραφή της, η Τζένιφερ Λόπεζ βρισκόταν στην πτήση της και ήταν ιδιαίτερα απαξιωτική απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο, αλλά και στο πλήρωμα.

Όταν σνόμπαρε δημοσιογράφο στο Met Gala

«Πώς τολμάς να μην ξέρεις τον σχεδιαστή ήδη;». Αυτό είπε με το βλέμμα της η Τζένιφερ Λόπεζ όταν πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο Met Gala με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, γεμάτο στρας, που τόνιζε τις καμπύλες της και μία ρεπόρτερ έκανε… το λάθος να την ρωτήσει ποιου σχεδιαστή δημιουργία φοράει.

Η Λόπεζ, πήρε μία ανάσα, και απάντησε ότι είναι το φόρεμα είναι «Σκιαπαρέλι» ενώ συνέχισε να κοιτά ευθεία και να ποζάρει στις κάμερες. 

Η τσίχλα που έφτυσε στο χέρι της βοηθού της

Σε ένα κλιπ που έγινε viral στο διαδίκτυο πριν 6 χρόνια στη Νέα Υόρκη και ήρθε ξανά στην επικαιρότητα, η Τζένιφερ Λόπεζ εκεί που περπατάει φωνάζει μία γυναίκα και φτύνει στο χέρι της την τσίχλα που μασούσε. 

Jennifer Lopez qui crache son chewing gum sur la main de son assistante pic.twitter.com/UxWPge2EwG

— JERSEY BOB (@bob_imp1) March 30, 2024

 

Η συμπεριφορά της δεν έμεινε ασχολίαστη από το κοινό, που τη χαρακτήρισε «αγενή» και «αηδιαστική».

Όταν δεν βρήκε παπούτσια για τα δίδυμά της

Ένας χρήστης είπε ότι είχε εξυπηρετήσει την ηθοποιό στο κατάστημα που εργαζόταν κι η λατίνα σταρ έγινε πυρ και μανία γιατί είχε τελειώσει το νούμερο στα παπούτσια που ήθελε να αγοράσει για τα δίδυμά της, Έμα και Μαξιμίλιαν.

Πεντικιούρ… μπρούμυτα

Μια άλλη γυναίκα περιέγραψε μία ιστορία όταν δούλευε σε ένα σπίτι ως υπηρέτρια και ήρθε η Λόπεζ.

Είπε ότι η τραγουδίστρια φώναξε μία nail artist για να κάνει ένα πεντικιούρ στο κρεβάτι.

Μέχρι εδώ καλά… αλλά η nail artist έπρεπε να κάνει το πεντικιούρ ανάποδα επειδή η Λόπεζ ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα και αρνιόταν να γυρίσει ανάσκελα.

Άλλες άσχημες ιστορίες σχετικά με την φημολογούμενη κακή συμπεριφορά της Λόπεζ περιλάμβαναν το να σηκώνει το παράθυρό της όταν ένας νεαρός θαυμαστής προσπάθησε απλά να της πει ένα γεια.

Τα καβγαδάκια με τον Μπεν Άφλεκ

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι έχουν απαθανατίσει τα καβγαδάκια ανάμεσα σε Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ.

Οι φαινομενικά τεταμένες στιγμές τους φέρονται να οφείλονται στο γεγονός πως ο Μπεν Άφλεκ θα ήθελε περισσότερη ιδιωτικότητα, ενώ η σύζυγός του λατρεύει να ποζάρει στις κάμερες.

Η ίδια πάντως όταν ρωτήθηκε σχετικά προέτρεψε τον δημοσιογράφο να μην ανησυχεί για τον Μπεν γιατί «είναι καλά, είναι ευτυχισμένος».

To άρθρο «Σκέτη γλύκα» η Τζένιφερ Λόπεζ! Οι στιγμές που απογοήτευσε τους fans της με την αγένειά της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στάζει, Τζένιφερ Λόπεζ,stazei, tzenifer lopez