Συμπλοκή αλλοδαπών στο Ηράκλειο με 5 προσαγωγές - Μάχες σώμα με σώμα έξω από κατάστημα στο κέντρο

21:09 12/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Η συμπλοκή τερματίστηκε μετά από επέμβαση των αστυνομικών. Συγκρούστηκαν ομάδες αλλοδαπών στο Ηράκλειο, έξω από κατάστημα στο κέντρο της πόλης…

Αναστάτωση στο Ηράκλειο, για συμπλοκή ανάμεσα σε αλλοδαπούς. Τα αίτια που πυροδότησαν το επεισόδιο δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο ομάδες ήρθαν στα χέρια και κάποιοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Έγιναν προσαγωγές και η κατάσταση ομαλοποιήθηκε λίγα λεπτά μετά τις μάχες σώμα με σώμα, στο σημείο.

Η έγκαιρη επέμβαση της Άμεσης Δράσης απέτρεψε τα χειρότερα το απόγευμα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα επί της Λεωφόρου Καλοκαιρινού 141. Στο σημείο αυτό δυο ομάδες αλλοδαπών περίπου 10 ατόμων, σύμφωνα με πληροφορίες Αλβανικής καταγωγής, φορώντας κράνη, έξω από ένα κατάστημα άρχισαν να συγκρούονται μεταξύ τους.

Όπως μετέδωσε το cretalive.gr, η έγκαιρη άφιξη ενός περιπολικού ήταν καταλυτική καθώς οι δύο αστυνομικοί μπόρεσαν να ξεχωρίσουν τους εμπλεκόμενους και στη συνέχεια η άφιξη των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφερε τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης και της εκτόνωσης του επεισοδίου.

Λίγο αργότερα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταφέρθηκαν πέντε προσαχθέντες του περιστατικού ενώ οι υπόλοιποι διέφυγαν της σύλληψης.

To άρθρο Συμπλοκή αλλοδαπών στο Ηράκλειο με 5 προσαγωγές - Μάχες σώμα με σώμα έξω από κατάστημα στο κέντρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα