Θανάσης Ευθυμιάδης και Modern Cinderella απόψε στο 2Night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

13:23 13/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Το The 2Night Show και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφουν μετά το Πάσχα. Απόψε (13.05.2024, 24:00) καλεσμένοι είναι ο Θανάσης Ευθυμιάδης και η Modern Cinderella.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Dolce Vita», εδώ και αρκετά χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας χαράζοντας το δικό του διαφορετικό μονοπάτι στη ζωή. Εξηγεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου γ=ιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί

από τον κόσμο της Showbiz.

Πώς βιοπορίζεται πια; Τι ανακάλυψε στο Άγιον Όρος για τη σχέση του με τις γυναίκες; Ποια γυναίκα τον παράτησε στην πρεμιέρα του «Dolce Vita»; Γιατί οι κόρες του ήταν κομβικό σημείο της ζωής του; Πώς αντιλήφθηκε ότι ήταν θύμα του καταναλωτισμού; Γιατί τρώει μόνο ό,τι «δικαιούται» να φάει; Ήταν προετοιμασμένος για τα σχόλια που έκαναν, όσοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τον νέο τρόπο ζωής του; Τέλος, μιλάει για το βιβλίο του «Μικρές Ιστορίες, Μεγάλα Μαθήματα» και δηλώνει έτοιμος να παίξει σε μια καλή τηλεοπτική κωμωδία.  

Στην αποψινή παρέα του «The 2Night Show», καλεσμένη του Γρηγόρη και η Modern Cinderella, η όμορφη social media creator που μέσα σε λίγα χρόνια έχει αγαπηθεί και αποκτήσει το δικό της κοινό. Τι κρύβεται πίσω από τον τίτλο της «Μοντέρνας Σταχτοπούτας»; Πώς κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον στα social media; Πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια στη Θεσσαλονίκη;

Γιατί επέλεξε να γίνει μαμά στα 21 της χρόνια; Δυσκολεύεται με τη μητρότητα; Τι σχέση έχει με τον πατέρα του παιδιού της; Θα ήθελε να τα ξαναβρούν; Τέλος, μιλάει με ενθουσιασμό για τα μουσικά project που θα παρουσιάσει, παίρνει για λίγο την καρέκλα του Γρηγόρη και ομολογεί πως η τηλεόραση δεν την αφήνει αδιάφορη επαγγελματικά.  

«The 2Night Show»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και κάθε Τετάρτη στις 24:00 στον ΑΝΤ1.

To άρθρο Θανάσης Ευθυμιάδης και Modern Cinderella απόψε στο 2Night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα