Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ιουλία χωρίς αποτέλεσμα

23:58 21/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, που θα προβληθούν την Τετάρτη 22 και την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στις 22:40.

Ο Χρήστος συνειδητοποιεί με τρόμο και την βοήθεια του ψυχίατρου Νικολαϊδη, πως ο Γιωργίκης Προβιός, δεν ήταν πάντα τόσο καλός, ούτε σαν πατέρας, ούτε και σαν σύζυγος.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τετάρτη 22 Μαΐου, επεισόδιο 83

Ο φόβος ότι θα αποκαλυφθεί

το κρησφύγετο του Επιφάνειου, τον κάνει να σκέφτεται πώς θα καταφέρει να κρυφτεί, διατηρώντας παράλληλα την επαφή του με τον Χρήστο, που παραμένει στην Αθήνα και συνειδητοποιεί με τρόμο και την βοήθεια του ψυχίατρου Νικολαϊδη, πως ο Γιωργίκης Προβιός, δεν ήταν πάντα τόσο καλός, ούτε σαν πατέρας, ούτε και σαν σύζυγος. Οι προσπάθειές του να επικοινωνήσει με το σπίτι του και με την Ιουλία, δεν θα φέρουν αποτέλεσμα, αυξάνοντας έτσι την ανησυχία του Χρήστου, που δεν είναι αδικαιολόγητη.

Στο αρχοντικό, το ξέσπασμα του Γιωργίκη, θα τους φέρει όλους προ απροόπτου, θυμίζοντάς τους εποχές, που θα’ θελαν να ξεχάσουν. Μετά την αποκάλυψη του μυστικού της Ιουλίας, το τέρας μέσα του ξυπνά και ο Γιωργίκης ζητά εκδίκηση, χωρίς κανείς να μπορεί να τον σταματήσει. Η Χάδω προσπαθεί να προστατεύσει το μωρό, η Στεφανία την Ιουλία. Και ενώ ο Στασινόπουλος απουσιάζει, η Στάσα, αντιλαμβάνεται έστω και αργά, ότι η κόρη της είναι σε κίνδυνο.

Το προξενιό της Ιουλίας: Πέμπτη 23 Μαΐου, επεισόδιο 84

Η Χάδω μετά από τις τελευταίες συνταρακτικές εξελίξεις στο αρχοντικό Προβιού, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, όμως η ευκαιρία να το πραγματοποιήσει θα της έρθει από εκεί που δεν το περιμένει. Παράλληλα, η επίσκεψη της Στάσας στο αρχοντικό θα την φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και θα την οδηγήσει σε αδιέξοδο. Την ίδια στιγμή η Κυριακούλα προσπαθεί να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες που υπάρχουν μετά τον θάνατο του Στράτου Ραζίνη και μια από αυτές είναι να προτρέψει την κόρη της να αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα.

Η Ζανέτ που βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την απειλή που δέχτηκε από τον Σωτηράκη, δηλώνει πως δεν τον φοβάται και θα κάνει αυτό που πρέπει. Ο Ζαφείρης όμως, που έχει αντίθετη άποψη, την πιέζει να μαζευτεί για να προφυλάξει τον εαυτό της αλλά και τον φιλοξενούμενο τους. Κι ενώ η κατάσταση στο αρχοντικό συνεχώς χειροτερεύει για την Ιουλία, ο Χρήστος προσπαθεί επανειλημμένως να επικοινωνήσει μαζί της τηλεφωνικά, χωρίς επιτυχία, γεγονός που του προκαλεί μεγάλη ανησυχία και αναστάτωση.

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός, Νίκος Ζαπατίνας

Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Το προξενιό της Ιουλίας: Τρίτη έως Πέμπτη στις 22:40.

To άρθρο Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ιουλία χωρίς αποτέλεσμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιουλίας, Χρήστος, Ιουλία,ioulias, christos, ioulia