Βόλος: Έβαλε φάκες για ποντίκια στο σπίτι ενοικιαστή του και πιάστηκε η ουρά γάτας - Σε δίκη ο ιδιοκτήτης

19:37 11/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε κατηγορούμενος για τον τραυματισμό του ζώου. Η γάτα τραυματίστηκε στις φάκες που είχαν τοποθετηθεί στο διαμέρισμα του Βόλου…

Στο εδώλιο θα καθίσει τον Οκτώβριο ένας 50χρονος αλλοδαπός, που νοίκιασε το σπίτι του σε έναν Έλληνα που είναι φιλόζωος. Είχε τοποθετήσει φάκες για ποντίκια αλλά πιάστηκε η ουρά γάτας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει την κατηγορία της κακοποίησης ζώου.

Ο αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, είναι ιδιοκτήτης σπιτιού στη συνοικία Αϊβαλιώτικα στον Βόλο, το οποίο είναι «ντυμένο» με πέτρα Πηλίου και νοικιάζει σε έναν άλλο άνδρα. Τόσο

ο ίδιος όσο και ο ενοικιαστής δηλώνουν φιλόζωοι και στο σπίτι υπάρχουν αρκετές γάτες και κότες.

Ο ιδιοκτήτης έκανε πολλές φορές παρατήρηση στον ενοικιαστή να μη ρίχνει τις τροφές για τις γάτες στις πλάκες, γιατί δημιουργούνται λεκέδες που δεν καθαρίζουν, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, κάποια στιγμή στο σπίτι εμφανίστηκαν ποντίκια, που πιθανόν τράβηξαν οι τροφές για τις κότες και ο ιδιοκτήτης τοποθέτησε στην αυλή φάκες με τυρί για να τα θανατώσει.

Ωστόσο, μια από τις γάτες προσπάθησε να φάει το τυρί, έκλεισε η φάκα και πιάστηκε η ουρά της, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο ενοικιαστής κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη για κακοποίηση ζώου, εκείνος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, ωστόσο ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

To άρθρο Βόλος: Έβαλε φάκες για ποντίκια στο σπίτι ενοικιαστή του και πιάστηκε η ουρά γάτας - Σε δίκη ο ιδιοκτήτης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος, Έβαλε,volos, evale