Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 72χρονη στη Βούλα

22:08 3/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από τη θανατηφόρα παράσυρση μιας 72χρονης από δύο μηχανές σε κεντρικό δρόμο της Βούλας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης (2.5.24).

Αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η 72χρονη παρασύρθηκε από μηχανή στη Βούλα με αποτέλεσμα η ίδια να χάσει τη ζωή της και να τραυματιστεί ο οδηγός της μηχανής. Ωστόσο, το πρωί έγινε γνωστό πως ενδεχομένως εμπλέκεται και άλλη μηχανή.

Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega

το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, η γυναίκα φαίνεται να είναι πεσμένη στο οδόστρωμα χωρίς τις αισθήσεις της.

Τραγική φιγούρα, ο σύζυγός της που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πίσω της.

Κόσμος που βρισκόταν στο σημείο προσπάθησε να βοηθήσει την ηλικιωμένη. Κάποιος έκανε σήμα στα διερχόμενα οχήματα να χαμηλώσουν ταχύτητα και να αλλάξουν λωρίδα. Άλλοι κάλεσαν το ασθενοφόρο.

«Είχε χτυπήσει πιο πολύ πάνω από το σώμα, δηλαδή πρόσωπο και χέρια. Και είχαν σκορπιστεί παντού μέρη του σώματός της», λέει αυτόπτης μάρτυρας.

Λίγα μέτρα μακριά, διακρίνεται πεσμένος ο 27χρονος μοτοσικλετιστής σε απόσταση από την μηχανή του. Η μοτοσικλέτα έχει βγει από τον δρόμο και έχει σφηνωθεί σε θάμνους πάνω στο διαχωριστικό.

«Η κυρία ήταν κάτω και ο μοτοσικλετιστής, η μηχανή είχε πάει μέσα στα χόρτα. Υπήρχαν κομμάτια της μηχανής στον δρόμο και στο πεζοδρόμιο. Ήταν μια φίλη της που μας μίλησε μετά κλαμένη και μας είπε να προσέχουμε», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Πήγε να περάσει η κυρία για να περάσει στο παρκάκι. Δεν είχε φωτισμό, το βράδυ είναι λιγοστός και οι ταχύτητες οι μεγάλες», συμπλήρωσε.

Ο θάνατος της 72χρονης ήταν ακαριαίος. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, που μετά το χτύπημα συνέχισε την τρελή πορεία του, αναζητείται από την αστυνομία. Ο 27χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με ελαφρά τραύματα και συνελήφθη.

Σενάρια για «κόντρες»

Πλέον οι αρχές στρέφονται στο ενδεχόμενο το θανατηφόρο τροχαίο να έγινε έπειτα από κόντρες ανάμεσα σε μηχανές. 

Δεν είναι σαφές αν και οι δύο εμπλεκόμενες μηχανές έκαναν κόντρες μεταξύ τους ή αν η πρώτη μηχανή έκανε κόντρες με άλλη μοτοσικλέτα παρασέρνοντας την άτυχη γυναίκα στο θάνατο.

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο με θύμα 72χρονη στη Βούλα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα