Προτεραιότητα της ΕΣΕ η ενίσχυση της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης

H Ένωση Σούπερ-Μάρκετ Ελλάδας (ΕΣΕ) πραγματοποίησε την 1η Ετήσια Γενική Συνέλευση, παρουσία του συνόλου των μελών της, όπου παρουσιάστηκαν τα πρώτα αποτελέσματα του θεσμικού ρόλου της ΕΣΕ. Μέσα στον ένα χρόνο λειτουργίας της, η Ένωση έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και σχέση εμπιστοσύνης με την Δημόσια Διοίκηση, τα ΜΜΕ και τους Θεσμικούς Φορείς.

Παράλληλα,

αναφορά έγινε και στις προτεραιότητες της ΕΣΕ για το 2024, οι οποίες είναι: η ενίσχυση της εμπιστοσύνης της κοινής γνώμης προς τον κλάδο, η ανάδειξη της συμβολής του στην προσπάθεια αποκλιμάκωσης του πληθωρισμού και οι δράσεις για την αντιστροφή της αρνητικής πορείας των οικονομικών αποτελεσμάτων στο λιανεμπόριο τροφίμων.

Ο Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΕ, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Το λιανεμπόριο τροφίμων στη χώρα μας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις, ενώ παράλληλα το εξωτερικό περιβάλλον αλλάζει διαρκώς. Για αυτό είναι σημαντικό στην ΕΣΕ να προσελκύουμε συνεχώς νέα μέλη. Όσοι περισσότεροι είμαστε, τόσο πιο δυνατοί θα είμαστε απέναντι στις σύγχρονες προκλήσεις». Ο Γιάννης Μασούτης, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της ΕΣΕ, σχολίασε: «Όταν οι φωνές είναι πολλές, δρούμε ως ένα ενιαίο σύνολο. Μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από ό,τι μεμονωμένα και όλα αυτά προς όφελος των καταναλωτών και του κλάδου μας, του Λιανεμπορίου Τροφίμων».

Keywords
Τυχαία Θέματα