Επεισόδιο του Λάκη Γαβαλά με μοναχούς στο αεροδρόμιο – Τον ρώτησαν αν είναι «άνδρας ή γυναίκα», πώς αντέδρασε (video)

Φραστικό επεισόδιο με τρεις μοναχούς από τη Ρωσία, είχε στο αεροδρόμιο ο Λάκης Γαβαλάς

Ενας μοναχός που έτρωγε σε χώρο του αεροδρομίου μαζί με άλλους δύο, ρώτησε -με ειρωνικό ύφος- τον Λάκη Γαβαλά αν είναι «άνδρας ή γυναίκα», με σπαστά ελληνικά.

Η αντίδραση του Γαβαλά,

που απαθανάτισε με το κινητό του, ήταν άμεση, με τον διάλογο να έχει ως εξής:

Γαβαλάς: Εσύ τι εισαι; Που πρέπει να δίνεις και το καλό παράδειγμα; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;Μοναχός: Μοναχός είμαιΓαβαλάς: Και μοναχός θα μείνεις. Μοναχός: Εγώ απλά ρωτάω. Είσαι Ελληνας;Γαβαλάς: Εσένα τι σε νοιάζει; Ληξιαρχείο είσαι;Μοναχός: Απλά ρώτησα τι είσαι; Ανθρωπος, γυναίκα, ποιος είσαι.

Στη συνέχεια, μιλώντας στο «Πρωινό», ο γνωστός στυλίστας ξέσπασε κατά των μοναχών.

«Ηταν από την Ρωσία και έτρωγαν σαν τα… γουρούνια. Εκαναν κρίση σε διάφορους ανθρώπους. Αυτοί πρέπει να χωριστούν. Εκμεταλλεύονται την θρησκεία και τα θεία. Ας κάνει κάτι η εκκλησία που τους φιλοξενεί και τρώνε και πίνουν τσάμπα. Είμαι με τον Γιώργο Τσαλίκη και έχει πάθει πλάκα. Φοράω μια πέρλα και γυρίζουν και ρωτάνε αν είμαι άνδρας ή γυναίκα. Αυτό θα το στείλω σε στελέχη της εκκλησίας. Του μίλησα άσχημα όπως κι αυτός μίλησε άσχημα. Ευτυχώς δεν το δείξατε όλο» είπε την ώρα που επιβιβαζόταν σε αεροπλάνο.

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας: Απαντά σε Νάνσυ Αντωνίου και Ελένη Χατζίδου για τον Σταρόβα – «Αν κάποιοι έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο, να το κοιτάξουν» (Video)

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Έκλαιγα έξω από τις αίθουσες, εγκατέλειψα τα σχέδιά μου» (Video)

Champions League: Ο Λένι Κράβιτζ στο show πριν από τη «σέντρα» του μεγάλου τελικού

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επεισόδιο, Λάκη Γαβαλά,epeisodio, laki gavala