Ισραήλ: Βρέθηκαν οι σοροί τριών ομήρων, μεταξύ αυτών και της Σάνι Λουκ

Ο εκπρόσωπος Τύπου των IDF, Στρατηγός Ντάνιελ Χαγκάρι, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι τα πτώματα των ομήρων Σάνι Λουκ, Αμίτ Μπουσκίλα και Ιτζάκ Γκελερέντερ που είχαν απαχθεί από το φετσιβάλ Nova Rave, ανασύρθηκαν από τον ισραηλινό στρατό.

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, οι τρεις νέοι έτρεξαν από το rave προς το κιμπούτς Μεφαλσίμ, όπου δολοφονήθηκαν από μαχητές της Χαμάς και οι σοροί τους μεταφέρθηκαν στη Γάζα.

Τα πτώματα ανασύρθηκαν σε κοινή επιχείρηση του Shin Bet και του IDF με βάση ενδείξεις πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους.

Πατέρας της Σάνι: «Είναι η αυλαία, ακόμα και στον θάνατό της ακτινοβολεί φως»

Ο Νισίμ Λουκ, πατέρας της 23χρονης Σάνι που δολοφονήθηκε στις 7 Οκτωβρίου, είπε ότι η επιστροφή της σορού της αποτελεί την αυλαία για την οικογένειά της.

«Η βασανισμένη ψυχή ξέρει ότι υπάρχει μια τρύπα στην καρδιά κάπου στη Γάζα. Σήμερα πήραμε μια τελική απάντηση», είπε, προσθέτοντας ότι η κόρη του «ακτινοβολούσε φως, σε αυτήν και σε όσους την περιέβαλλαν, και στο θάνατό της εξακολουθεί να είναι σύμβολο του λαού του Ισραήλ, ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι που λάμπει για όλο τον κόσμο».

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εξέφρασε τη θλίψη του για τον εντοπισμό των σορών τριών ομήρων στη Γάζα.

«Η καρδιά ραγίζει για τη μεγάλη απώλεια. Η σύζυγός μου Σάρα και εγώ θρηνούμε μαζί με τις οικογένειες. Όλες μας οι καρδιές είναι μαζί τους αυτή την ώρα του πένθους», έγραψε στο X.

«Θα επιστρέψουμε όλους τους ομήρους μας, νεκρούς και ζωντανούς. Συγχαίρω τις γενναίες δυνάμεις μας που, με αποφασιστική δράση, επέστρεψαν τους γιους και τις κόρες μας στα σπίτια τους».

Διαβάστε επίσης:

Χάγη: «Ψεύτες» φώναξε στους Ισραηλινούς αξιωματούχους διαδηλώτρια – Στη δίκη για τη γενοκτονία στη Γάζα (Video)

Εικόνες Αποκάλυψης στο Τέξας μετά από καταιγίδα – Μπλακ άουτ στην πόλη και τέσσερις νεκροί (Videos)

Βίκτορ Λούστιγκ: Ο άνθρωπος που πούλησε τον πύργο του Άιφελ… δύο φορές! (photos/videos)

Keywords
Τυχαία Θέματα