Ιταλία: Στον τελικό των διπλών η Σακελλαρίδη

16:27 4/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Την πρόκριση για τον τελικό στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 35.000 δολαρίων πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που διεξάγεται στη Σάντα Μαργκαρίτα ντι Πούλα της Ιταλίας, έχοντας δίπλα της την 20χρονη Φινλανδή, Λάουρα Ιεταράντα.

Το δίδυμο της 21χρονης Ελληνίδας τενίστριας νίκησε με 6-1, 6-0 τις Έλενα Κόβι (Ιταλία) και Ολίβια Σίμτσουχ (Πολωνία), έπειτα από 46 αγωνιστικά λεπτά στο Court 8, και θα παίξει στον 13ο φετινό τελικό της στα διπλά, διεκδικώντας τον 8ο φετινό τίτλο της.

Για

να φτάσουν ως εδώ αρχικά είχαν bye, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Μαρίγια Κόστιουκ (Ουκρανία) και Βιόλα Τουρίνι (Ιταλία), με 6-2, 6-0. Επόμενες αντίπαλές τους θα είναι είτε οι κορυφαίες του ταμπλό. Αντρέα Γκαμίζ (Βενεζουέλα) και Εύα Βέντερ (Ολλανδία), είτε οι Ναταλία Σαμπανιν (Ουγγαρία) και Κατερίνα Τσιγκούροβα (Ελβετία).

Όσον αφορά τα μονά, η Σαπφώ νίκησε πρώτα την 22χρονη Ιταλίδα, Κατερίνα Οντορίζι, με 6-1, 6-0, όμως έχασε τη Μ. Παρασκευή (3/5) από την συμπαίκτριά της στα διπλά με 7-5, 6-1, μένοντας έξω από την προημιτελική φάση του τουρνουά της γειτονικής μας χώρας.

The post Ιταλία: Στον τελικό των διπλών η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα