Προπονείται στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς (vids)

21:01 3/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Την προετοιμασία του ενόψει του Masters της Ρώμης έχει ξεκινήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που προπονείται εντατικά στο Μόντε Κάρλο. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στη Μαδρίτη, και εστιάζει στο τελευταίο 1000άρι πριν το Roland Garros.

Χθες Μ. Πέμπτη (2/5) προπονήθηκε στο Stade Louis II, δουλεύοντας πάνω στη φυσική του κατάσταση, ενώ σήμερα μπήκε στο χωμάτινο κορτ και

έπιασε ρακέτα. Οι προπονήσεις του θα συνεχιστούν κανονικά και τις επόμενες μέρες, με το τουρνουά της Ρώμης να ξεκινά στις 8/5.

Stef training in Monte Carlo today! pic.twitter.com/3Y11WbIuHW

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) May 2, 2024

Stef practicing in Monte Carlo today! pic.twitter.com/UwXQErr4oO

— Tsitsidaily (@tsitsidaily) May 3, 2024

Μετά το Mutua Madrid Open ο Τσιτσιπάς θα υποχωρήσει μία θέση, πηγαίνοντας από το Νο7 στο No8 της παγκόσμιας κατάταξης. Και αυτό γιατί θα χάσει 170 βαθμούς από τη συγκομιδή του, ενώ στη Ρώμη θα πρέπει να υπερασπιστεί άλλους 360, μιας και πέρυσι ήταν στην 4άδα.

Έτσι πριν τη Ρώμη ο Στέφανος θα βρεθεί στο No10 του Live Ranking, μιας και οι Χούμπερτ Χουρκάτς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έχουν να καλύψουν μόλις 10 και 45 βαθμούς αντίστοιχα, ενώ η διαφορά του από τον Άλεξ ντε Μινόρ θα είναι στους 75 βαθμούς.

Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός πως ο Χόλγκερ Ρούνε θα έχει να υπερασπιστεί 600 βαθμούς στην ιταλική πρωτεύουσα, μιας και έφτασε ως τον τελικό πέρυσι, και θα χρειαστεί και αυτός μια αντίστοιχη πορεία για να μείνει σε τροχιά Top-10.

The post Προπονείται στο Μόντε Κάρλο ο Τσιτσιπάς (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα