Σλοβενία: Στον τελικό του διπλού ο Παγώνης

Ραφαήλ Παγώνης και ο Σλοβένος Μαξ Λόριντσικ εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό του διπλού στο διεθνές χωμάτινο τουρνουά U14 (κατηγορίας 2) Bergantov memorial, που διεξάγεται στο Μάριμπορ της Σλοβενίας αυτήν την εβδομάδα. 

Η βροχή έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τους νεαρούς παίκτες, καθώς σήμερα ακυρώθηκαν οι αγώνες του μονού, ενώ οι αναμετρήσεις του διπλού πραγματοποιήθηκαν στα κλειστά γήπεδα, σκληρής επιφάνειας, των εγκαταστάσεων του Teniski klub Branik, που φιλοξενεί το τουρνουά. 

Παγώνης και Λόριντσικ

έδωσαν δύο αγώνες στο πρόγραμμα της Πέμπτης, όπου αρχικά αντιμετώπισαν τους Βέλγους και Νο7 του ταμπλό, Λιονέλ Χέρμανς και Αλεξάντερ φαν Σαν, τους οποίους και κέρδισαν με 6-0, 6-3 παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά. 

Λίγες ώρες αργότερα οι Νο1 του ταμπλό νίκησαν και τους Ελβετούς Μαξίμ Γκέρμπερ και Σαμ βαν ντε Λάνγκενμπεργκ με 6-2, 6-2, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν τους Ελβετούς Νοέλ Κιμ Μπάχμαν και Κόλιν Λάντρι, είτε τους Σλοβένους Γιάσα Πετσόβνικ και Πέτερ Σκούντριτς. 

Στο μονό ο Παγώνης έχει περάσει στη φάση των “16” μετά τη νίκη του την Τετάρτη, κόντρα στον Σλοβένο Αλεκσέι Μουλέι με 6-3, 6-3 με τον Νο2 του ταμπλό να αντιμετωπίζει στη συνέχεια τον Βέλγο Σαβά Γκρότζεφ, ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε τον Ελβετό Μαξίμ Γκέρμπερ με 6-4, 6-2. 

Ακόμα δεν είναι γνωστό πώς θα διεξαχθεί το πρόγραμμα της Παρασκευής, κάτι που θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες ωστόσο είναι πολύ πιθανό ο Παγώνης, σε περίπτωση πρόκρισης, να παίξει και τον προημιτελικό. 

The post Σλοβενία: Στον τελικό του διπλού ο Παγώνης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα