Τίρανα: Νίκη στην πρεμιέρα για Λ. Παναγιωτίδου – Προκρίσεις στο διπλό

Μετά από την εξαιρετική πορεία στα Σκόπια την περασμένη εβδομάδα, όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, η Λυδία Παναγιωτίδου συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και στο ITF τουρνουά J30 στα Τίρανα, με την 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της με μια εντυπωσιακή νίκη κόντρα στη Σουηδή, Γκρέτα Σόλμπεργκ με 6-0, 6-0. 

Στον 2ο γύρο η Παναγιωτίδου θα παίξει απέναντι στην 17χρονη Ιταλίδα, Ρεμπέκα Ντι Τζιοβαναντόνιο, η οποία με τη

σειρά της ξεπέρασε το εμπόδιο της Ρουμάνος, Κριστιάνα Κοσμεάου με 6-3, 6-1. 

Η Παναγιωτίδου έγινε η 5η Ελληνίδα παίκτρια που παίρνει την πρόκριση στον 2ο γύρο του τουρνουά, καθώς από τη Δευτέρα έχουν προκριθεί ήδη οι Ειρήνη Μαρία Τσακίρη, Ελένη Χατζηαβραάμ και η Δέσποινα Κοσκινά, ενώ έχει περάσει bye η Νο1 του ταμπλό, Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου. 

Ωστόσο, το πρόγραμμα της βροχερής ημέρας στα Τίρανα περιλάμβανε και τους αγώνες στα διπλά εκεί όπου η Ελένη Χατζηαβραάμ μαζί με την Αλβανίδα Ρέα Κινάμι, νίκησαν τις Νικόλ Μπαλότα (Ιταλία) και Ίγκα Πιοτρόφσκα (Πολωνία) με 6-2, 6-4 παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά, εκεί όπου ήδη βρίσκονται οι Νο1 του ταμπλό, Αλεξάνδρα και Λυδία Παναγιωτίδου που πέρασαν bye από τον 1ο γύρο. 

Αντίθετα Έλλη Νικολέττα Γεροντικού και Δέσποινα Κοσκινά ηττήθηκαν από τις Νο4 του ταμπλό, Ρεμπέκα Ντι Τζιοβαναντόνιο (Ιταλία) και Έμμα Φούλβια Γουίνσεφελντ (ΗΠΑ) με 6-3, 6-3. 

Στο ταμπλό των αγοριών Οδυσσέας Γελαδάρης και Γιώργος Μιταλάς κέρδισαν στην πρεμιέρα των διπλών τους Σάμουελ Σικορά (Σλοβακία) και Βίκτορ Βιραγκάλμι (Ουγγαρία) με 6-3, 6-3 εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στα προημιτελικά. 

Εκτός συνέχειας έμεινε ο Μαρίνος Καρνιάτης που μαζί με τον Βρετανό Κάσρα Ναθαναήλ Σιράτσι ηττήθηκαν από τους Ιταλούς και Νο2 του ταμπλό, Μάρκο Μπαβάρο και Λεονάρντο Πενάσα με 6-1, 6-3. 

Θυμίζουμε ότι Γελαδάρης και Μιταλάς έχουν εξασφαλίσει από τη Δευτέρα την πρόκριση στον 2ο γύρο στα μονά όπου θα αγωνιστούν την Τετάρτη με τους σημερινούς αντιπάλους τους στο διπλό…Συγκεκριμένα ο Μιταλάς θα παίξει κόντρα στον Βιραγκάλμι, ενώ ο Γελαδάρης θα αντιμετωπίσει τον Σικορά. 

The post Τίρανα: Νίκη στην πρεμιέρα για Λ. Παναγιωτίδου – Προκρίσεις στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα