Τόνι Ναδάλ: “O Ράφα θα παίξει στο RG μόνο αν πιστεύει ότι θα το κερδίσει”

Ο Ράφα Ναδάλ ετοιμάζεται να ταξιδέψει για το Παρίσι, καθώς μετά από την προετοιμασία που έκανε στην ακαδημία του στο Μάνακορ, αναμένεται να μεταβεί στη γαλλική πόλη όπου και θα αποφασίσει αν θα αγωνιστεί στο-τελευταίο του-Roland Garros

Την άποψή του για το θέμα αυτό εξέφρασε ο πρώην προπονητής και θείος του 37χρονου, Τόνι Ναδάλ, ο οποίος μιλώντας στο ESPN τόνισε ότι ο ανιψιός

του δεν θα πάει στο Παρίσι για να αποκλειστεί από τον 2ο γύρο, αλλά θα πάει αν πιστεύει πραγματικά ότι θα πάρει τον τίτλο.

“Δεν θα πάει στο Roland Garros για να χάσει από τον 2ο γύρο, αλλά μόνο αν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει το τουρνουά”, είπε ο Ισπανός προπονητής. “Αυτό θα είναι ένα ονειρεμένο τέλος, να κερδίσει τον τίτλο και να αποσυρθεί, αλλά νομίζω ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα συνεχίσει να παίζει τένις και δεν θα αποσυρθεί.”

Για τον αν το ανησυχεί το γεγονός ότι ο Ναδάλ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για το αν θα παίξει ή όχι ο Τόνι Ναδάλ είπε: “Θυμίζω ότι στο Australian Open του 2022, είχε κόβιντ τρεις μέρες πριν ταξιδέψει. Μετά βγήκε αρνητικός και ακόμα δεν ήξερε αν θα ταξιδέψει. Στο τέλος αποφάσισε να πάει με ελάχιστη προετοιμασία και κέρδισε το τουρνουά.”

“Ο ανιψιός μου είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης που έχει φέρει τους καλύτερους παίκτες σε πολύ άβολες θέσεις, αν και δεν έχει την κλάση του Φέντερερ. Αυτό που είναι πραγματικά απίστευτο είναι ότι οι τρεις καλύτερο όλων των εποχών συναντήθηκαν την ίδια εποχή. Αυτό από τη μια τους βοήθησε αρκετά, αλλά τους στέρησε και πολλούς τίτλους. Αν πχ ο Ράφα δεν έπαιζε την ίδια εποχή με τον Φέντερερ, θα είχε περισσότερους τίτλους στο Wimbledon κλπ”

Το Roland Garros θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 20 Μαΐου με 9 Ιουνίου.

The post Τόνι Ναδάλ: “O Ράφα θα παίξει στο RG μόνο αν πιστεύει ότι θα το κερδίσει” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα