Κομψή Κληρονομιά - Εκδήλωση: Φύση - Μόδα - Μουσική

Μια ξεχωριστή εκδήλωση η οποία συνδυάζει φύση, μόδα και μουσική θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024, στις 5:00μμ, στο Βοτανικό Κήπο του Εκπαιδευτικού Κέντρου Ατσάς. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Ατσάς, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίας Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, για στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.

Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας, που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο,

θα παρουσιάσουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας εμπνευσμένες από υλικό της Υπηρεσίας Κυπριακής Χειροτεχνίας του Υφυπουργείου Πολιτισμού. Οι σχεδιάστριες είναι οι: Μαρία Αριστείδου, Κίκα Ιωαννίδου, Μαρία Νεοπτολέμου, Έλενα Στρογγυλιώτου, Ραμόνα Φίλιπ (Ramon Filip), Χρίστια Χαραλάμπους, Άννα Χατζηγρηγορίου (Anice), Βασιλική Χαρίτωνος και Αφροδίτη Χατζηρακλέους (Afroditi Hera). Την επιμέλεια των μοντέλων έχει η Γιώτα Κουφαλίδου.

Η εκδήλωση θα κλείσει με μουσικό ηχόχρωμα της Κύπρου με τη Βασιλική Χατζηαδάμου και τους μουσικούς Παύλο Μιχαηλίδη (βιολί), Χαράλαμπο Παντελή (λαούτο), Ανδρέα Ιωάννου (κανονάκι) και Μιχάλη Μέσσιο (μπάσο).

Εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα γραφεία του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λευκωσία (καθημερινές 8:00-15:00) ή στο eshop του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Εισφορά εισιτηρίου €35

Για την εκδήλωση θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς με λεωφορείο από το Μετρό Λακατάμειας. Για τους ενδιαφερόμενους είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο 99374884.

Περισσότερες πληροφορίες στο 99374884.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι: Coca-Cola 3Ε, Appios Creative Studio, MAC Cosmetics, Laikocosmos, Εργαστήρι παραδοσιακού χορού Αλεξάνδρα, Λεμεσσος, A.J .Vouros, Must.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 73/2023 που εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 01/01-30/06/2024.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κομψή Κληρονομιά #45 Εκδήλωση, Φύση #45 Μόδα #45 Μουσική,kompsi klironomia #45 ekdilosi, fysi #45 moda #45 mousiki