Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν ΠτΒ - εκπρόσωποι της Ένωσης Πλοιοκτητών

Προβλήματα και προκλήσεις της κυπριακής ναυτιλίας συζήτησαν η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, και αντιπροσωπεία της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, σε συνάντησή που είχαν σήμερα στο γραφείο της. Η κ. Δημητρίου εξέφρασε την ετοιμότητα τόσο της ιδίας όσο και του σώματος να συνδράμουν με κάθε πρόσφορο μέσο στο έργο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλής

των Αντιπροσώπων, εκ μέρους της Ένωσης Πλοιοκτητών παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών, Ανδρέας Χατζηγιάννης, ο εκ των Αντιπροέδρων της, Πόλυς Χατζηιωάννου και ο Γενικός Διευθυντής, Μιχάλης Φιλίππου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα και οι προκλήσεις της κυπριακής ναυτιλίας, οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε σχέση με τους ρύπους, το μέλλον της ποντοπόρου ναυτιλίας, η ανάγκη ενίσχυσης του κυπριακού νηολογίου, γενικότερα θέματα της τοπικής και ευρύτερης οικονομίας, καθώς επίσης οι προοπτικές που δημιουργούνται για την κυπριακή ναυτιλία ειδικά και την κυπριακή οικονομία γενικότερα από την επίλυση του κυπριακού προβλήματος επ’ ωφελεία και των δύο κοινοτήτων.

Η Πρόεδρος της Βουλής υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία που η πολιτεία αποδίδει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα της κυπριακής ναυτιλίας και εξέφρασε την ετοιμότητα τόσο της ιδίας όσο και του σώματος να συνδράμουν με κάθε πρόσφορο μέσο στο έργο της Κυπριακής Ένωσης Πλοιοκτητών.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Προκλήσεις, ΠτΒ #45, Ένωσης Πλοιοκτητών,prokliseis, ptv #45, enosis ploioktiton