Στα Χανιά ο υφ. Υποδομών Νίκος Ταχιάος: Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη, τον ενημέρωσε για τον ΒΟΑΚ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος απόψε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Τον Υφυπουργό συνόδευαν ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος και υπηρεσιακά στελέχη του Υπουργείου.

Ο κ. Ταχιάος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά τον διαγωνισμό για τον νέο ΒΟΑΚ στο τμήμα Χανιά

- Ηράκλειο, καθώς και για το τμήμα Χανιά - Κίσσαμος, το οποίο θα ενταχθεί ως προαίρεση στην σύμβαση του έργου.

Παράλληλα, συζητήθηκε η πρόοδος στην επικαιροποίηση της μελέτης της Παράκαμψης Κισσάμου, καθώς και η μελέτη σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το αεροδρόμιο Χανίων. Επίσης, έγινε ενημέρωση για την πορεία του διαγωνισμού για το Φράγμα Ταυρωνίτη, για την πορεία της κατασκευής της νέας γέφυρας Κερίτη, καθώς και για τη διαχείριση της Λιμνοδεξαμενής του Ομαλού.

Ο κ. Καλογερής ευχαρίστησε τον κ. Ταχιάο για την εκτενή ενημέρωση και τη συνεργασία, ενώ έθεσε και το επείγον ζήτημα της χρηματοδότησης ενός έργου αποκατάστασης σε συγκεκριμένα τμήματα του υφιστάμενου ΒΟΑΚ εντός της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, η κατάσταση των οποίων δεν ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στις απαιτήσεις των χρηστών, Κρητικών αλλά και επισκεπτών.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα