Στο 53-0 το σερί του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε ακόμη μία νίκη επί του Παναθηναϊκού, αφού επιβλήθηκε με 11-3 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό και έβαλε τις βάσεις για την πρόκρισή του στους τελικούς της Α1 κατηγορίας πόλο των ανδρών.

Ωστόσο, το εν λόγω θετικό αποτέλεσμα δεν κάνει

μόνο το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών, αλλά αυξάνει και ένα τεράστιο σερί που έχουν χτίσει οι Ερυθρόλευκοι εδώ και αρκετά χρόνια, απέναντι στον «αιώνιο», το οποίο καλά κρατεί και μάλιστα συνεχίζει να μεγαλώνει.

Αυτή ήταν η 53η συνεχόμενη νίκη της ομάδας πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

Ένα σερί που ξεκίνησε από τον μακρινό Φεβρουάριο του 2001! Δηλαδή για κάτι παραπάνω από 23 χρόνια.

Παράσταση για ένα ρόλο

Στο αποψινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κυριάρχησε κατά κράτος και έφτασε σε μια άνετη νίκη.  Ο Ολυμπιακός «πήρε» εύκολα τον πρώτο ημιτελικό, αφού προηγήθηκε με 6-1, 8-2 και με πρωταγωνιστές τους Βάμος και Παπαναστασίου (σ.σ με τέσσερα γκολ ο καθένας) έκανε το πρώτο από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1.

Ο Ολυμπιακός «μπήκε» δυνατά στο ματς και «έκλεισε» το πρώτο ημίχρονο με 6-1, μετά από γκολ του Παπαναστασίου στην κόντρα, στο 1:23. Ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 6-2, όμως ο Δήμου έδωσε «αέρα» έξι τερμάτων (8-2) στον Θρύλο, με το τρίτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με σκορ 8-3.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν τρεις φορές και δεν δέχθηκαν τέρμα, με τον Παπαναστασίου να διαμορφώνει το τελικό 11-3, στον παίκτη παραπάνω (1:36).

Keywords
Τυχαία Θέματα