Το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου: Η άφιξη της σορού στο σπίτι της στην Παιανία (Βίντεο)

Η Μαίρη Χρονοπούλου άφησε την τελευταία πνοή της την Παρασκευή 6/10 σε ηλικία 90 ετών. Η ίδια είχε ένα σοβαρό ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και να δίνει μάχη για την ζωή της στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού η ίδια ήταν πολύ αγαπητή στον χώρο.

Σήμερα Παρασκευή 13/10 οι φίλοι της Μαίρης Χρονοπούλου θα της πουν το τελευταίο «αντίο». Από νωρίς το πρωί, αγαπημένοι της άνθρωποι

αλλά και θαυμαστές βρίσκονται στο σπίτι της στην Παιανία, όπου η σορός της έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί σε λευκό φέρετρο, υπό τους ήχους του τραγουδιού «Έκλαψα χθες».

Δηλώσεις έκαναν στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκαναν μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μπιμπίλας,  Μάκης Δελαπόρταςκαι η Σάσα Σταμάτη, με τις δηλώσεις τους να προβάλλονται στο «Super Κατερίνα».

Η γιορτή για το τελευταίο «αντίο» στη Μαίρη Χρονοπούλου

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι, περισσότεροι από 200 φίλοι της αλλά και θαυμαστές της Μαίρης Χρονοπούλου θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο της ταξίδι.

Αυτό το ιδιαίτερο γεγονός θα λάβει χώρα στο σπίτι που η Μαίρη Χρονοπούλου ζούσε τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα στον κήπο της. Γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές θα τοποθετηθεί catering, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Όλο αυτό δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια η σπουδαία ηθοποιός. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι της και οι θαυμαστές της. Η σορός της θα πρέπει να βρίσκεται στις 15:30 στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας όπου θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της.

Διαβάστε ακόμα:

Πάμε Δανάη: Εκτός εκπομπής η Δανάη Μπάρκα –Τι συνέβη;

Μέγκι Ντρίο: «Δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου, ξέρει εκείνη τι έχει συμβεί»

Κατερίνα Ζαρίφη για Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Έβλεπα τα ρεπορτάζ και προβληματίστηκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα