Jennifer Lopez-Ben Affleck: Παγωμένη επανασύνδεση – Η κοινή εμφάνιση έπειτα από 47 ημέρες

12:33 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck εθεάθησαν δημοσίως για πρώτη φορά έπειτα από επτά εβδομάδες ενώ οι φήμες έχουν οργιάσει ότι το ζευγάρι περνά μία δύσκολη περίοδο στον γάμο του και ετοιμάζεται για χωρισμό.

Το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022, έχοντας αναζωπυρώσει το ειδύλλιό του το 2021, σχεδόν δύο δεκαετίες μετά τη διάλυση του πρώτου τους αρραβώνα, έδειξε ενωμένο μέτωπο ενώ παρακολουθούσε μια σχολική παραγωγή για το 15χρονο παιδί του Ben, τον Fin Affleck, ο οποίος χρησιμοποιεί την

αντωνυμία “αυτοί”.

Ben Affleck and Jennifer López in LA (17/May/2024). pic.twitter.com/LDg8iEUFQ4

— ʙᴇꜱᴛ ᴏꜰ ʙᴇɴ ᴀꜰꜰʟᴇᴄᴋ (@BestAffleck) May 18, 2024

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στην DailyMail.com ότι “ο Ben δεν έδειχνε χαρούμενος που είδε την JLo καθώς έφτασε σε μια παράσταση για ένα από τα παιδιά του”.

“Όταν την είδε να βγαίνει από το αυτοκίνητό της, δεν αγκαλιάστηκαν ούτε φιλήθηκαν“, σημειώνει ο αυτόπτης για τον ηθοποιό, και τη σύζυγό του, οι οποίοι έφτασαν χωριστά και συναντήθηκαν σε ένα πάρκινγκ.

Παρά το γεγονός ότι δεν προέβησαν σε καμία δημόσια επίδειξη στοργής, η Jennifer έφερε στο παιδί του Ben ένα όμορφο μπουκέτο με ηλιοτρόπια για να γιορτάσουν την εμφάνισή του.

Πηγή δήλωσε στο Perez Hilton ότι “τίποτα δεν θα τους εμπόδιζε να έρθουν μαζί για τα παιδιά” και ότι “το δράμα του γάμου έρχεται σε δεύτερη μοίρα”.

“Δείχνουν ένα ενιαίο μέτωπο. Η Jen εμφανίστηκε με το Emme για να υποστηρίξουν το Fin. Το Emme είναι σούπερ προσκολλημένο στο Fin, οπότε είναι φυσικό η Jen, άσχετα με το τι περνάει με τον Ben, να ήταν εκεί’, είπε η πηγή.

Η πηγή σημείωσε ότι το 16χρονο παιδί της Lopez, “ήταν σούπερ ενθουσιασμένο” και “πηδούσε από τη χαρά του για την εμφάνιση του Fin”.

Keywords
Τυχαία Θέματα