Olivia Munn: Η συγκινητική κίνηση που έκανε για τον γιο της ενώ έδινε μάχη με τον καρκίνο

10:18 18/5/2024 - Πηγή: InStyle

Μια πολύ συγκινητική αποκάλυψη έκανε η Olivia Munn. Όπως αποκάλυψε η ίδια ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για τον γιο της, τον Malcolm, σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να επιβιώσει από τη μάχη της με τον καρκίνο.

«Αν δεν τα κατάφερνα, ήθελα ο γιος μου, όταν μεγαλώσει, να ξέρει ότι πάλεψα για να είμαι εδώ. Ότι προσπάθησα όσο καλύτερο μπορούσα», παραδέχτηκε η ηθοποιός στην εκπομπή “Good Morning America”.

«Θέλεις οι άνθρωποι στη ζωή σου που ίσως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή να ξέρουν ότι έκανες τα πάντα για να είσαι εδώ». Όπως εκμυστηρεύτηκε η ίδια

έγραφε ημερολόγιο για το τι βίωνε καθημερινά. Καθώς και όλα όσα ένιωθε όλη αυτή την περίοδο που έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Good Morning America (@goodmorningamerica)

Η 43χρονη πρωταγωνίστρια της σειράς “The Newsroom” διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2023.

Ένα μήνα αργότερα, υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή. Ακολούθησαν τέσσερις ακόμη επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της υστερεκτομής και της ορμονοθεραπείας.

Η ηθοποιός μίλησε δημόσια για την κατάσταση της υγεία της σε μια συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε μέσω Instagram. «Τη μία μέρα ένιωθα καλά και την άλλη απλά ξύπνησα σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι. Ξύπνησα μετά από μια εγχείρηση 10 ωρών την επόμενη», έγραψε τότε.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο “GMA”, η πρώην παρουσιάστρια του “Daily Show” εξήγησε επίσης ότι η πρώτη της σκέψη όταν της είπαν για τη διάγνωση του καρκίνου ήταν ο γιος της. «Σκεφτόμουν απλά το μωρό μου», μοιράστηκε. «Ο καρκίνος, αυτή είναι η λέξη που δε θέλεις να ακούσεις… Ο καρκίνος αποτελεί αιτία θανάτου για πολλούς ανθρώπους».

Keywords
Τυχαία Θέματα